Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

biciklo

gledan danas neku emisiju o niskozemskoj, znate to su van oni šta su nasuli more da bi imali di uzgajat tulipane, zajeb je jedino u tome šta nisu imali dosta zemlje za nasut pa in se sad po države poplavi za vrime velike plime. kako se nebi podavili ka miševi koriste vjetrenjače koje stalno inspumpavaju to more kad dođe plima i sasvim je očekivano da će niskozemci bit jedni od gorljivijih zagovornika obnovljivih izvora energije za borbu protiv globalnog zatopljenja, jer ako se otopi led sa arktika i poveća se nivo mora, ka šta govore, onda će oni ostat bez države a usto je i ekonomski isplativo jer su shodno dobroj tradiciji vodeći proizvođači vjetroelektrana u svitu i zemlja sa najviše bicikli po glavi stanovnika u svitu.

pa san se tako i ja jedne godine u naletu ekološke onesviščenosti počeja bavit mišlju da iden biciklon na posal i sve je bilo u redu dok san planira kojin ću puten ić na posal, ima san za proč samo jednu uzbrdicu i poslin mi je sve nizbrdo, ali zajeb je nasta kad san počeja mislit kako nazad sa posla jer ono šta je bilo nizbrdo sad, na povratku postaje uzbrdo, i ne samo to nego zimi sunce ne izlazi prije sedan šta znači da bi mora ić uru prije i to po mraku, a ja nevolin nigdi ić po mraku pa čak ni na posal, ali nije to bija jedini zajeb, liti sunce izlazi u pet ujutro a kad se ja vračan sa posla onda je u zenitu šta znači da najače žeže pa san brzo odusta od te ideje. ili recimo ona upomočna i lionica va rika, pa jebate dok dopedalinaju do trsata sise in se obise ka muda marjanova. lako se onim niskozemcima kurčit sa zdravin načinon života i vozat biciklu kad nigdi nemaju uzbrdicu a najviša točka u državi in je neboder.

e sad, da san ja tad voza biciklu možda me danas nebi strefilo srce, ali opasnosti od golfa dvojke i beemveja trojke vrebaju na svakom kantunu tako da mi se ovo sa srcem čini manjim zlom.

Post je objavljen 01.02.2020. u 19:23 sati.