Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Kako je bilo prije

Ovog novog ministra zdravstva triba odma smijenit.

Ne znan još ni kako se zove i ne gleda mi se to sad, ali govno koje je jedva dočekalo da sidne u fotelju kojem je do jučer bio prvi suradnik.

Dakle to nit je Čovik nit je čovika vidilo, a osim toga je i glup ko kurac, manje od godinu dana prije izbora, kad je evidentno da će njegova partija izgubit izbore, prihvatit mandat od premijera koji u normalnoj partiji ne bi pobijedio ni na partijskim izborima more samo idiot.

Ja mislin da je na blogu prije bilo masu bolje.

Prije svega uredništvo koje ne postoji i vlasnik bloga su više ulagali u nas blogere.

Evo recimo novi Blogeri neće povirovat da je jednom bio na blogu bloger Siniša, koji je napisa 4 posta i u koprodukciji sa drugim velikanima pisane riči i poznavateljima gramatike i poglavito pravopisa, objavija remek djelo hrvatske književnosti, takozvanu blogoknjigu i to sve na račun vlasnika bloga.

Evo ajmo se Kladit da će novi Blogeri mislit da se ja zajebajen, dakle ljudi nisu morali bit ugroženi skojevci ka Boba, a bloghaer in je platija tiskanje knjige.

To šta je posli među konzilijon koji je uređiva knjigu došlo do pičkaranja pa su svak svakome jebali mater, i govorili da su oni drugi govna, sve dok nisu svi ka šta su Hitler i Staljin napali na Poljsku, napali na Annaboni.

Dobro koji je vama kurac, pola vas je nenormalno, svaki put kad neko od vas priskoči terapiju napadne na Annaboni, stvarno ste stoka.

Ajmo sad ozbiljno na blogu je bilo super dok nije doša fejspuk, onda su svi koji su imali prijatelje ošli na fejspuk, a oni s kojima niko neće da ima posla su došli na blog.



Post je objavljen 28.01.2020. u 18:42 sati.