Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moj-plavi-svijet

Marketing

MAILOVI LETE KAO RAKETE


(digital art)


"Da, ja imam dva lica:

prva moja osobnost je dobra, iskrena, simpatična,

druga se pojavljuje kada se prva zloupotrebljava."


- nepoznati autor

E-mailovima se dopisujemo kad se nešto ne može reći javno!

Dakle, poslala sam stotine mailova i dobila sam isto toliko mailova, sad su svi moji mailovi - izbrisani, da ne bih došla u napast pa opet objavila nešto što su "biseri" slali jedni protiv drugih.

SInoć sam malo prodrmala, izvukla iz pošte neke izjave koje su bile aktualne, ali sam to obrisala :) danas je drugi dan, a ta ekipa stvarno nema mjere ...

E, pa sinoć nisam ni ja imala mjere i malo sam pokazala što tko misli o nekome, a to je sad izbrisano.

Čitam sada, da se ona najpokvarenija i najpodmuklija manipulatorica ponaša kao da je njen blog pa drugima odgovara na komentare o nekakvom "ucjenjivanju".

Laže kad zine!, a sada se fino svi kunu u to, da nitko ne piše mailove, da nitko nikome ne prosljeđuje tuđe mailove itd. itd., svi oni koji su jedni druge ogovarali, sad su velika nevinašca.

Mjesecima me proganjala ta pokvarena manipulatorica, mjesecima je trolala na drugim postovima i sad je ona - žrtvica!!!

Pa zar toj personi nije jasno, da su njeni postovi totalno bljak i da joj se ne približavam niti centimetra, ali kad vidim da me stalno i stalno i stalno i stalno neumorno spominje, proziva, e pa onda ćeš vidjeti što je kad te netko nagazi!!!

Ne žalim za niti jednom riječi što sam napisala!

Kad se sad bezobrazna osoba pravi "fina, dobra, poštena", a u stvari je najpodmuklija manipulatorica, e pa to sam stvarno htjela objaviti i ne kajem se za niti jednu riječ koju sam sinoć napisala!

I sad ona sebe prikazuje kao "žrtvu", kao nju netko proganja, šalje joj mailove!!! pa toj ženi nisam poslala mail od 2015. godine!!!!, ona se u stvari meni prva javila upozoravajući mene na dvoje blogera da je to jedna osoba!!!!

Nitko je nije tražio da mi se javi, a sad ona tamo serucka kao da se nju "proganja" mailovima, sms-ovima!!???

halooooooo? Zemlja zove Houston!!!!


Post je objavljen 28.01.2020. u 18:26 sati.