Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dianna-divernoe

Marketing

O NEKIM BUDUĆIM KORACIMA


U Milanu postoji veoma mnogo produkcija i studija s kojima se po pitanju animiranih crtanih filmova može sarađivati. Takođe, ima i studija i filmskih produkcija koje se bave drugačijim žanrovima: ljubavnim, komedijama, akcionim, istorijskim...Milano je veoma veliki grad u Italiji, ima bliže 4 miliona ljudi. Već duže vreme je Dajana Diverno želela da poseti Milano i objavi brojna svoja dela u okviru tamnošnjih izdavačkih kuća. Takođe, u Milanu ima veoma mnogo izdavača, to je takođe poznat svetski, medijski centar.

Što se Dajaninih bajki tiče do sada su objavljene ''Fire eventyr'' na norveškom i ''Fairy tales 1'' na više različitih jezika.Takođe, saznali smo da će se dve bajke ''Vajolo najlepši lav na svetu'' i ''Rezidencija maski'' koje nisu na engleskom jeziku, svakako narednih nedelja prevesti na engleski, takođe i na italijanski jezik.
Da ponovimo do sada je na italijanskom jeziku samo roman ''Poljupci na mostu uzdaha'' i ''Komodo - kumovanje italijanske mafije'', manji deo bajke ''Princeza Glorija u čarobnoj šumi''. Za italijanske produkcije verovatno bi svi ovi crtani filmovi (bajke) bili veoma zanimljivi, kao i scenariji iz ''The first antology'' - Poljupci na mostu uzdaha, Ponoć s baronicom Bot-Mora, Komodo...

Post je objavljen 28.01.2020. u 16:42 sati.