Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

ZAVRŠIO ZELENI TJEDAN U BERLINU



NACIONALNA KUHINJA U ORGANIZACIJI PODRAVKE


Zeleni tjedan, 85. po redu, najveći međunarodni sajam poljoprivrede, hortikulture i prehrambene industrije završio je 26. siječnja u Berlinu.
Hrvatska je bila zemlja partner u organizaciji Ministarstva poljoprivrede i Hrvatske gospodarske komore. Četrdeset osam hrvatskih izlagača, hrvatskih tvrtki i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva, prema informacijama iz Ministarstva poljoprivrede predstavilo je svoje proizvode pred više od 400.000 posjetitelja koji su na sajmu potrošili oko 52 milijuna eura. Mnogi izlagači, ne samo hrvatski, dogovorili su nove poslove i širenja na nova tržišta.
Hrvatske delicije izazvale su interes na sajmu „Zeleni tjedan“.Nacionalna kuhinja u organizaciji Podravke u hrvatskoj hali je dnevno pripremala oko 400 jela za posjetitelje, pri čemu je najveća potražnja bila za dalmatinskom pašticadom, slavonskim čobancem i ribom iz hrvatskog jadrana.

Hrvatski izložbeni prostor na sajmu Zeleni tjedan u Berlinu; objavljujem fotografije poslane iz ministarstva poljoprivrede:






Fotke: Ministarstvo poljoprivrede

Post je objavljen 28.01.2020. u 06:17 sati.