Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivot-i-ja

Marketing

JESMO LI BLESAVI?

Ili smo mi to toliko blesavi ili se to namjerno radi - cijeli gradovi u Kini, posebno žarište-Wuhan su pod karantenom, nitko ni van ni unutra, a mi puštamo mirno pun autobus turista iz Wuhana preko granice u Hrvatsku, bez da ih se zadrži bar neko vrijeme u bilo kakvoj izolaciji i provjeri da li su zaraženi ili nisu.

Inkubacija traje dva tjedna, a oni će se mirno šetkati, fotografirati, papati u restoranima i usput podijeliti svoje unutarnje goste sa nama...

Prenosim dio odlomka iz naših novina..pa kom opanci, kom obojci:

"Nema mjesta panici, samo se nemojte trzati ili bježati ako netko kihne pored vas, nije to ništa običnije nego najobičnija gripa..Ona kraljevska, sa krunom."

"Turisti iz Wuhana autobusom stigli u Hrvatsku

Epidemiologinja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Zvjezdana Lovrić Makarić u izjavi za radio Dalmaciju potvrdila je da je autobus s kineskim turistima iz grada Wuhana, žarišta epidemije koronavirusa, u subotu ušao u Hrvatsku preko graničnog prijelaza Bregana:

- HZJZ je informiran o svemu, mi sve pratimo i zaista za sada nema mjesta panici. Sve upute o tome na koji način se zaštititi možete pročitati na internetskim stranicama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo - kazala je Lovrić Makar "..."




Post je objavljen 27.01.2020. u 11:15 sati.