Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zhb

Marketing

Gradovi i mjesta: Otok Krk: Plaže


Otok Krk okružen je bistrim i čistim morem, morem koje ga miluje ali ga i tuče. Otok i more pružaju mnogo lijepih i privlačnih plaža. Skrivene u uvalama ili uređene kao hotelske ili gradske plaže, šljunčane, pješčane, kamene, stjenovite, plaže uz kampove li pak one do kojih se može jedino doći barkom ili pastirskim stazama, sve su to plaže koje mogu zadovoljiti različite želje i potrebe.
Poznata je plaža u Baškoj koja se smatra jedna od najljepših u Hrvatskoj. Ovim plažama može se dodati i plaža u uvali Soline (Meline) koja je poznata po ljekovitom blatu. Ne smiju se zaboraviti i plaže za kućne ljubimce koje su od nedavno napravljene gotovo u svim mjestima otoka.



Mnoge plaže su nagrađene "Plavom zastavom" simbolom čistoće mora, opremljenosti, sigurnosti i kvalitete plaže.To su plaže koje su vezane za mjesta otoka i kampove. One plaže koje su van mjesta i kampova, one koje nisu uređene po standardima nego su netaknute (" divlje"), a meni draže, nemaju " Plavu zastavu ".To ne znači da je čistoća mora ovdje upitna. Na tim plažama niti teoretski ne može biti zagađenja (daleko su od naselja) i to su stvarno pravi dragulji otoka.

Plaže turističkih mjesta otoka Krka



Omišalj: Plaže
Njivice: Plaže
Malinska: Plaže
Grad Krk: Plaže
Punat: Plaže
Baška: Plaže
Vrbnik: Plaže
Dobrinj: Plaže
Otok Krk: Manje poznate plaže


Post je objavljen 08.04.2020. u 21:49 sati.