Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dianna-divernoe

Marketing

ŠTA DAJANA IMA DA KAŽE O VIRUSIMA, TRENUTNIM DOGAĐAJIMA I DRUGO


'Posmatrajući razvoj medicine'', kako kaže Dajana Diverno, ''' od rođenja moje mame, imala sam utisak da se baš 100 posto trude da nas što više natruju s vakcinama, da razviju viruse, bakterije, mutirane stvari i drugo. Shvatam, ima razlog zašto je to tako.
šezdesetih godina, od rođenja moje mame, bilo je fiks virusa koji su lečeni vakcinama s ciljem izmena genetike u čoveku.
Sad imamo i novih virusa, bakterije...
Gledam na to kratko- ostavila sam svoj DNK pre 20 godina, i šta će se novo smisliti, to ne znam niti me zanima uopšte (apsolutno 3000 posto s puta 12) Dosadna tema do srži!
A što se mame tiče, rekla mi je pre objavljivanja mog prvog dela da krenem s tim, ali eto... Vreme je i za njene reči! Nisam još ovo tati objasnila, ali bolje da mu ne objašnjavam... On je italijanskog porekla, oni su dosta vatreni i osvetoljubivi..(znam po svom karakteru)''

Eto jedna stara slika Dajane Diverno koja je uporedna...Slika govori 1000 reči. Pa da razmislimo onda o svemu, pre nego što saznamo kako je to kad se neko italijanskog karaktera malčice razbesni.




Post je objavljen 26.01.2020. u 10:23 sati.