Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Što je žena bez sisa


Kaže Nevena Rendeli i još nekako, nakon šta je dvaes godina bila prikopčana na državnoj sisi na hateveju, da špikerice na hateveju primaju samo ako imaju velike sise.

Nakon dvaes godina, sisanja, sad kad jon muž ne da ić radit, inače nevjerojatno iritantna Nevena, koja je jedina primljena na hateveju radi briljantnog intelekta, iznosi brutalne laži, o čemu svjedoči činjenica da na hateveju radi i Maja Sever, Lizbeta Gojan, i Danijela Trbović, tako da se ne zapošljavaju samo one za madraca, nego i skojevke.

Samo jednom se ljubi kaže drugarica Smjehuljica, šta je apsolutna neistina, o čemu mogu posvjedočit ja, a ako meni ne virujete onda pitajte moju prijateljicu Sarah be.

Ne znan za vas blogerice, vi uvik imate uključen kalkulator, ko i ovi grubnići Šta tražu ženu u sebi, ali mi normalni muški u to šta se zove ljubav ulažemo uvik sve bez kalkulacija.

Šta je u stvari ljubav, ako je odvojimo od madračenja, to je naša odluka da dijelimo život s nekim, ta odluka se zna pokazat i pogrešnom, i onda mi ljudi slabi kakvi jesmo, nećemo da prihvatimo odgovornost za našu pogrešnu odluku, jer kako pobogu priznat da smo pogrešivi, nego onda od jedne obične pogrešne odluke, radimo dramu epskih razmjera.

Kaže Mara da je Alojz nju prvi put bubnijo pred svima na maturalcu, i ta ista Mara se za tog istog Alojza udala, rodila mu nekoliko dice, i kaže da je on nju davijo, i buba, četeres godina, a njon je puka film tek kad je on naša drugu za madraca.

Zato moramo uvik ali baš uvik pričat o odlukama i odgovornosti, ne smimo dopustit, da bilo koja priča pa i ona o nasilju, potisne u drugi plan, priču o odgovornosti, jer nasilnika najefikasnije moremo spriječiti da Maru naučimo da se ne udaje za onog ko je bubne na maturalcu, da žrtva nije odgovorna za nasilje ali je za izbor nasilnika.

Inače ljude je najlakše kaznit kad im se da da bude po njihovom, onim trenutkom kad ih prestanete uvjeravat da griješe, i pustite ih da bude po njihovom oni izgube oslonac i bezglavo bauljaju tražeći uporište.

Zato ako se dogodi da pogrešno izaberete, ne gubite vrijeme njegujući vlastite taštine, priznajte pogrešku i okrenite se izlogu i birajte ponovo, a Alojz neka madrači i Davi koga oće.

Post je objavljen 26.01.2020. u 09:56 sati.