Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

JOŠ JEDAN VRLO IMĆAN MINISTAR HDZ –a



KUĆE I MILIJUNE MINISTRA KUJUNĐIĆA PREISPITUJE POVJERENSTVO

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković vjerojatno je mislio da je došao kraj aferama njegovih ministara u vezi s njihovom imovinom, kakvih je bilo prošle godine sa smjenjenim ministrima. Ali onda odjednom, u nimalo prikladnom trenutku, pojavljuje se ministar Kujunđić i njegove nimalo jeftine kuće, neuvjerljiva posudba novca, zarade…
Zato je Povjerenstvo o odlučivanju sukoba interesa potvrdilo je da je slučaj vezan uz kupnju i prodaju kuća ministra zdravstva prof. dr.Milana Kujunđića uputilo u redovitu proceduru. Evo kako je Kujunđić komentirao svoju imovinu.
“Moja žena i ja u zadnjih pet, 10 godina, s plaćama koje imamo, zaradili smo neto oko pet milijuna kuna, toliko smo otprilike platili i državi za poreze, prireze, doprinose koji uz to idu. Iz toga je razvidno da ovdije nema ničega, da je to nešto što je normalno, za ljude koji rade koji stvaraju, da je to bilo lako stvoriti onima koji rade, radili su cijeli život i raditi će. Ako bi se utvrdilo da ovo što sam naveo nije točno, ja bih, ne dao ostavku na ovo mjesto, nego bih umro od srama”.
Činjenice su tu, usporedbe nisu potrebne.
m. zouhar zec


Post je objavljen 24.01.2020. u 07:54 sati.