Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Nemanja u zemlji čudesa

Danas je kažu najdepresivniji dan u godini, to je biće opet neka američka potrošačka podvala, malo in je šta su komercijalizirali Božić, nego su sad nasrnuli i na ovi ponediljak.

Nemanja oće na neboder u Rijeci metit petokraku.

Istu onu petokraku, pod kojom su diljem svijeta pobijeno, otprilike četiri puta više ljudi nego li su ih smaknuli fašistički režimi.

Istu onu petokraku, pod kojom su ubijene stotine tisuća hrvata, iako nedovoljno ako se pitaju ugledni članovi esdepeja.

Istu onu petokraku, pod kojom je komunistički režim slao ubojice po svijetu, da ubijaju Hrvate, njihove žene i djecu, iako nedovoljno ako se pita predsjednika haesesa.

Istu onu petokraku, pod kojom se provodila srpska agresija i okupacija Hrvatske.

Kažu oni tamo u Rijeci da je to umjetnost, e pa popišam im se na takvu umjetnost, mogli su zamolit Nemanju da umjetnički, na neki drugi neboder meti i kokardu, da u potpunosti izrazi svoj umjetnički potencijal.

Usput su mogli nać uz pomoć Furia Radina, i nekog umjetnika Talijana, koji bi na neki neboder metija Faschio, Taljani su ubijali Hrvate isto ka i Jugosloveni, koji kurac se i oni ne bi umjetnički izražavali.

Siguran sam da ovde na blogu ima idiota koji će pozdravit montažu petokrake, pa im ovom prigodom jebem mater, uz pjesmu Ostani đubre do kraja, kojom bi istaknuo uzaludnost, njihovog lažnog predstavljanja.

Obzirom na to da će se zasigurno nać neki šupak koji će mi zato jer govorim protiv petokrake, po običaju imputirat poglavnika, fašizam i kako to već ide, tome šupku isto sa jednaki žarom jebem mater, kao i svima onima koji slave poglavnika i bilo koji oblik fašizma.

Ako se nekad pitate jel ja izgubim živce kad, krenem vako jebat mater redom, nisam, ja to vrlo koncentrirano, hladnokrvno i s namjerom radim, i nimalo mi nije žao ukoliko povrijedim osjećajčiće bilo kog takvog smrada.

Inače petokraka je dio naše povijesti i kao takvu je trebamo prihvatiti, kao simbol jedne od zločinačkih ideologija, koju su mnogi kao i druge zločinačke simbole slijedili, i to dobar dio njih u dobroj vjeri, ali to ne mijenja karakter tih zločinačkih režima.

U svakom slučaju nije primjereno, i nikako ne može biti primjereno, da simbol pod kojim je Ratko Mladić, ušao u Škabrnju, a Veselin Šljivančanin u Vukovar, neki Nemanja kači po neboderima u Rijeci.


Post je objavljen 20.01.2020. u 21:42 sati.