Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

ponedijak

nije ni čudo šta sve ide ukurac kad se kapaciteti znastvenih mozgova koriste za osporavanje nebuloza, i kako onda povirovat da se događa nekakvo globalno zatopljenje, a nebuloza se zove 'najdepresivniji dan u godini'. ne samo šta je nebuloza nego je treći ponedijak na početku godine i službeno ušao u kalendar svjetskih dana, čak prije nego li će to postati 'dan smaka svita' koji obično prethodi najdepresivnijem danu u godini. ne samo to nego su i svi mediji prenili vjest o najdepresivnijem danu u godini pa onda posljedično dormeo prodaje anti stres deku po promotivnim cjenama isto ka šta se u danu smaka svita prodaju životna osiguranja. neznan samo koji će in kurac životno osiguranje ako je smak svita?!

ok, razumin one šta žive na nord kapu koji sunca nevide od početka dvanestog do kraja prvog da su depresivni, isto tako razumin i one šta žive u zagrebu pa isto sunca nevide misec dana ali in nije mrak ka onima na nord kapu iako i jedni i drugi čiste snig, ali nerazumin zašto se mozgovi i novci troše na istraživanje nebuloza koje je proglasija neki marketinški imbecil samo da bi bolje proda svoje proizvode koje baj d'vej nazivaju i projektima. kako to da gladni u africi nisu depresivni zbog gladi koje bi novci od istraživanja nahranili više nego marijini obroci, valjda zato šta oni po cili dan imaju sunca pa su onda gladni i nasmijani za razliku od oni pretili i depresivni na sjeveru.

sve u svemu uvik je bilo da se ljudska glupost najbolje unovčuje, a kako i neće kad poslin smaka svita idu blagdani koji tribaju bit što raskošniji, poslin toga ide nova godina di triba pokazati nove toalete, a onda sljede zimski praznici i skijanje i kako onda da treći ponediljak u prvom misecu neći bit najdepresivniji dan u godini, dici ponovo počinje škola, moraš ić radit, a potrošija si kišu isusovu para a ni sunce još ne iulazi u sedan sati, ako ga i vidiš priko dana.

Post je objavljen 20.01.2020. u 21:24 sati.