Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dianna-divernoe

Marketing

MOŽDA BUDE PONUĐENO ZA VIŠE OD 500 FILMSKIH PRODUKCIJA ZA ANIMIRANE FILMOVE?


Da, kao prva varijanta - najverovatnije da će jedan deo scenarija (a možda i ceo) biti objavljen na interentu, reč je o delima ''Bela lisica'' i ''Princeza Glorija u čarobnoj šumi'' autorke Dajane Diverno. Ta dela su objavljena tokom 2019 godine na više jezika u okviru Cd-diskova kao bajke za decu rađene po scenarijima za filmska ostvarenja.
Takođe, saznali smo da je druga varijanta da dela ''Fairy tales 1'' i ''Fire eventyr'' budu ponuđena mnogobrojnim animiranim studijima i produkcijama širom celog sveta. Takođe recimo već za ''Fire eventyr'' u Nordijskim zemljama ima preko 60 produkcija i mogućnosti za realizaciju nekog od ta četiri crtana filma. Liste i mogućnosti su uistinu velike i nadamo se da će to biti izrealizovano. Tako samo na jednoj listi produkcija (u svetu) za animirane filmove ima skoro više od 500 različitih firmi i studija.

Uistinu se nadamo da ćemo skoro čuti nešto o realizaciji produkcije ''Vajolo-najlepši lav na svetu'', ''Rezidencija maski'', ''Princeza Glorija u čarobnoj šumi'' i ''Bela lisica''



Post je objavljen 20.01.2020. u 20:06 sati.