Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

SAJAM POLJOPRIVREDE U BERLINU KROZ NEKOLIKO FOTOGRAFIJA IZLAGAČA


HRVATSKA HALA 10.2

Na Zelenom tjednu u Berlinu, 85. po redu, najvećem međunarodnom sajmu poljoprivrede, hortikulture i prehrambene industrije koji okuplja proizvođače, stručnjake i posjetitelje sa svih kontinenata, predstavlja se više od 1800 izlagača iz 72 zemlje svijeta na impozantnih 118 200 m2 izložbenog prostora, Republika Hrvatska je ove godine zemlja partner, a iz Hrvatske izlagačke štandove ima pedesetak tvrtki i OPG izlagača.

Hrvatski dio sajma organiziralo je Ministarstvo poljoprivrede i Hrvatska gospodarska komora čiji je predsjednik poduzetna osoba Luka Burilović.
Hrvatska izlaže u hali 10.2 a izložbeni tjedan završava 26. siječnja.2020.


Objavljujem nekoliko fotografija hrvatskih izlagača koje sam primila posredstvom Ministarstva poljoprivrede.





Hrva




















U nazočnosti njemačke ministrice poljoprivrede Julije Klöckner, hrvatske ministrice poljoprivrede Marije Vučković, predsjednika Hrvatske gospodarske komore Luke Burilovića ( koji nije na slici) ali i ostale političke elite s obiju strana, kao i mnogobrojnih gostiju, sajam je političkim govorom 16.1. otvorio premijer RH Andrej Plenković. Ove godine Hrvatska je upućena na Njemačku,. ne samo sajmom u Berlinu, već i mnogobrojnim političkim susretima njemačke i svjetske političke liderice kancelarke Angele Merkel i premijera Andreja Plenkovića .
Po završetku hrvatskog predsjedanja Vijećem Europske unije 30. lipnja predsjedanje Vijećem 1. srpnja 2020. od Hrvatske preuzima Njemačka. (mzz)



Post je objavljen 20.01.2020. u 06:18 sati.