Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

BANDA LOPOVSKA NEMILOSRDNO RUŠE NAŠE ŠUME.















BANDA LOPOVSKA NEMILOSRDNO RUŠE NAŠE ŠUME.
U Hrvatskoj je gotovo polovica kopnene površine prekrivena je šumama i zelenilom. Naše hrvatske šume su vrlo kvalitetne po drvenoj sirovini, odnosno po zdravim stablima vegetacije.... U ovih zadnjih tridesetak godina naše šume u pola su nestale. Ostale su ogoljele prazne površine, i mali je na ti površinama izvršeno pošumljavanje.
Zbog napada na šume koje se iskorenjuju i nekontrolirano sjeku, šume sve više, stradavaju, i u požarima i klimatskim katastrofama poput ledoloma, a pojavile su se i neke bolesti drveća kojih prije nije bilo. Apokalipsa je na djelu. Zbog rušenja "pluča prirode" na tisuće ljudi u Hrvatskoj su oboljele na pluća i srce i druge krvno vaskularne bolesti.... (Branko Stojković-Štit)

BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT OTKRIVA VELIKU PLJAČKU ŠUMSKOG BLAGA U HRVATSKOJ. DRVNA MAFIJA U ILEGALNOJ SJEČI DESETLJEĆA - NAROD JE SLIJEP KAD TO NE VIDI... KRIMINALNI BIZNIS ODVIJA SE PRED NOSOM HRVATSKOG NARODA. (Branko Stojković-Štit)

Organizirana skupina kradljivaca koja sebe naziva "Hratska šumarija" upadaju u mnoge hrvatske dravne šume, i sijeku milujune hektara; bukove i hrastove, i grabove šume, te godišnje oni izvezu iz šume, i izvezu iz države miijune tisuća kubičnih metara trupaca na Blitski istok, Sloveniju, Austriju i Italiju. itd. Poremećeni narod sve šutke gleda i sliježe ramenima, kao da se to njih ne tiče. (Branko Stojković-Štit)


-------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 15.01. 2020. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5262.



Post je objavljen 15.01.2020. u 17:51 sati.