Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dianna-divernoe

Marketing

ŠTA ĆE SVE OTPRILIKE BITI PREZENTOVANO U INOSTRANSTVU?


U inostranstvu, ovom slučaju Oslu, pa i Milanu, biće prezentovan rad Dajane Diverno u poslednje dve godine. Misli se najverovatnije na romane ''Last wedding'' i ''El amor prohibido'' iz 2018, a odmah potom i ''The first anthology'', ''Fairy tales 1'' a za norveško tržište i ''Fire eventyr'' iz 2019.

Šta je to tačno što je predstavljeno u tim delima?
U delu ''The first anthology'' predstavljena su 20 romana koji su objavljeni kao scenariji za film. U pitanju su sledeća dela:Poslednje venčanje, Tajna markize de Šampanj, Vilhelm Gustlof, Kralj sirena, Ponoć s baronicom Both-Morra, Francuski poljubac, Topaz u kremenu, Casino l'Miracle, Tajne strasti grofice Razaski, Zabanjena ljubav, Samba do smrti, Fang, Poljupci na Mostu uzdaha, Vapaj orhideje, Garetov cent, Poslednje venčanje, Princeza Glorija u čarobnoj šumi, Priča plave mumije, Volela sam predsednika, Ogledalo noći.
U delu ''Fairy tales 1'' - objavljene su dve bajke na tri jezika. Reč je o bajkama ''Bela lisica'' i ''Princeza Glorija u čarobnoj šumi''
A u delu ''Fire eventyr'' objavljene su 4 bajke - Princeza Glorija u čarobnoj šumi, Vajolo najlepši lav na svetu, Bela lisica i Rezidencija maski.
Pored tog verovatno će biti reči i o njenim reljefnim slikama.
Takodje pomenuta sva pomenuta dela gore, i bajke, romani i 20 scenairja već sad se uveliko mogu promovisati u Oslu i u Milanu. Nadamo se da će za sva dela koja su većinom pisana na engleskom jeziku Dajana naći izdavače u pomenutim državama kako bi se dela objavila na jeziku govornog područja određene zemlje.
Reč je o sve skupa 28 prevoda, mada su neka dela prevedena na više jezika, poput ''Princeze Glorija u čarobnoj šumi''.
Nadamo se da će jednom u nekom formatu i tih 28 dela biti sve objavljeno. Posmatrano s strane matematičara 28 prevedenih dela u tiražu od 10.000 primeraka s zaradom od 3-4 eura po primerku, nije loša računica.
Dajani sva sreća u te dve zemlje


Post je objavljen 12.01.2020. u 09:04 sati.