Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Krčka osekaStvarno mi nije jasno kako jučer prije puta za Krk nisam objavio post, evo ga, spreman stoji u skicama. Dobro, barem će doći na svoje blogerska mrtva puhala i puhalice koji od fotografija priznaju samo one mrtve prirode, danas im eto gratis darujem unutrašnjost krčke katedrale, ne mogu reći koliko me šokiralo kad se tamo automatski oglasio blic, ovaj fotić sve više izaziva probleme. Jučerašnji post je bio pun fotki lijepih djevojaka koje prolaze kroz grad, naknadno ćemo ih dozirati kroz postove.
Inače jučer sam točno u podne imao sastanak oko krčke ostavštine, to mi sve više sliči na vreću bez dna oko bacanja novca. Saznao sam da će nam grad po važećim zakonima vjerojatno uzeti dio zemlje za cestu i mi ćemo još morati platiti za to. Čini mi se, koliko me sjećanje služi, da je to potpuno drukčije bilo u onom trulom socijalizmu, al ništa nas više ne smije iznenaditi.
U Krku i more štrajka, oseka kakvu ne pamtimo, al barem je bilo sunce i zbilja lijep dan.
p.s.
Više puta sam s oduševljenjem pisao o krčkoj knjižnici na otvorenom, nema više knjiga, izgleda da ju je poharala sirotinja koja je to budzašto išla prodati po antikvarijatima, eh, dobra je to bila ideja.

Post je objavljen 11.01.2020. u 10:25 sati.