Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Slavonska buna

Imamo ekskluzivne vijesti iz izvora bliskih precjedniku stranke i vlade, nakon višesatnog zasjedanja precjedništva stranke, jednoglasno je odlučeno da je veliki vođa sve u pravu, samo da niko ne razumi njegov genij, i da su za izborni poraz krivi oni koji se iseljavaju iz krajeva u kojima je stranka velikog vođe na vlasti i naravno poslije već opjevanog crnog labuda ovaj čovjek



Gore navedeni Boris je Julkin Slavonac koji se bavi vradžbinama, i koji je čarao barao, su onin tarot kartama, žabljin nogama, mišjin repovima, i šta ja znan čime.

Znači kad sve skupa zbrojimo Julka, Škoro i ovaj Grubnić, su se udružili protiv naše precjednice, a i ona Agnes je sumnjiva.

Dobro sad moremo prić na lajf kaučing, jučer smo jednoglasno zaključili da ženama triba oduzest pravo glasa, jer samo radu probleme, žene su iste ka i desničari, evo recimo žena je više nego muškaraca, a muškarci im kroje gaće, isto ka šta je desničara više nego ljevičara, pa im recjednik postane ljevičar ateista.

Dakle moremo zaključit da žene i desničari ne dobiju ono šta Oće zato šta nisu složni i malo su nenormalni pa im ne tribaju neprijatelji osim njih samih.

Rekla bi moja pokojna baba, složna braća kuću grade.

Dakle moremo zaključit da su zbog nesloge žena, ženi, žena, i desničar, desničaru, crni labud.

Obzirom da smo primjetili da se na blogu događaju sve vrste ljubavnički jada i nevolja, odlučili smo uvest ljubavničko savjetovalište, di morete pitat šta oćete, za sebe ili za prijatelja, a naši stručnjaki će odgovarat, sutra ćemo imat temu, kako nać curu/dječka iza četrdesetih, feljton o provodadžisanju, i objašnjenje psihologa zašto žene u četrdesetima pišu pismice umisto da brišu prašinu, i stilsku vježbu kako se riješit pjesnika šonje za deset dana.

Toliko za sada moramo ić Radit.

Post je objavljen 08.01.2020. u 07:09 sati.