Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Highlander


Eto sad smo kompletirani, na sve tri najvažnije funkcije u državi imamo dezertere, precjednika sabora Njonju, prajmministera Anemičnog, i precjednika Ludog Milojka.

Time je dovršen proces detuđmanizaciju Hrvatske.
Da se podsjetimo Vranjo Tuđman je tijo pomirit hrvatske Hrvate i Jugoslovene, šta kao što vidimo nije uspilo, pa Dica Jugoslovena, koji su prihvatili Hrvatsku ka nužno zlo, drže sve poluge vlasti, čime smo mi Hrvati htjeli mi to priznati ili ne, doživjeli ko zna koji po redu povijesni porazi.

Međutim ni Hrvatski Jugosloveni nemaju razloga likovat, jer država u kojoj Je precjednik sabora, inače dezerter po vokaciji, najveći rektalni alpinist u povijesti, u kojoj je prajmminister, inače dezerter po vokaciji, bijednik kojem je mater dala potvrdu da ne mora služit vojsku, u kojoj je precjednik, inače dezerter po vokaciji, koji izbjegava plaćanje poreza državi kojoj želi bit predsjednik, nema se čemu veseliti.

Ali to je tako, na žalost Hrvatska je kad je rođena imala u sebi virus majke promiskuitetne, šizofrenične, narkomanke, i kao što sam već stotinu puta rekao, umjesto da smo se obračunali s nositeljima virusa, da smo ih proganjali ko Rumunji Nicolaea i Elenu, nama su podvalili Srbe da se s njima koljemo, da oni dobiju na vremenu da se pregrupiraju.

I zato sad imamo to što imamo, djecu Jugoslovena na vlasti i podijeljenu zemlju proizvod neuspjelog projekta Vranje Tuđmana, projekta pomirbe žrtve i zločinaca.
Projekt nije uspio, vjerojatno nije ni trebao uspiti, vjerojatno je sve bilo zamišljeno da bi djeca Jugoslovena vladala zauvijek, a mi Hrvati smo poslužili samo dok se promijenio okvir, mi smo se za račun djece Jugoslovena klali sa Srbima.

Danas nema kaučinga jer su neki kolege noćas imale odnošaj na kauču pa smo ga poslali na kemijsko čišćenje :)))

Post je objavljen 06.01.2020. u 09:21 sati.