Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Glup i gluplji

Bili smo jutros prvo na kavu pa onda na festival demokracije, glasat protiv kandidata kojega podržavaju Ivan Vrdoljak, Milorad Pupovac, Nenad Stazić, Bojan Glavašević, Radojka Borić, Jelena Veljača, Severina, Milan i Igor, Mile Kekin i slični.

Naravno i među onima koji podržavaju kandidatkinju, za koju smo glasali, ima onih s kojima čovjek ne bi bio u društvu, ali ih je nešto malo manje, i među njima nema onih koji mrze ovu državu, ima onih koji su je pokrali i onih koji izbjegavaju platit porez ko onaj drugi kandidat, ima ih koji joj i štete, ali nema ih koji je mrze, kakvih kod onog drugog kandidata ima poprilično.

Eto to je sva mudrost.

Inače stvarno je šteta što u Hrvatskoj ne postoji normalna stranka ljevice koja bi iz svojih redova odstranila one koji mrze hrvatsku, kao što je šteta što ne postoji ni normalna stranka desnice koja bi odstranila sve one koji bi opljačkali Hrvatsku.

To nepostojanje normalne ljevice i desnice nas je dovelo u šizofrenu situaciju, da stožerna stranka desnice vlada državom uz pomoć stranke kojoj je jedini program mržnja hrvatske, i stranke kojoj je jedini program pljačka Hrvatske, koji će i jedni i drugi na ovim izborima glasat za kandidata ljevice.

Jebiga šta ćeš, demokracija se ne može presadit, nježna je to biljka, koju triba njegovat, a birači ko birači, što je birač gluplji to su njegova uvjerenja čvršća.

Ono što je šokantno, odnosno zapanjujuće, je to koliko obadvoje kandidata nema veze o ničemu, bilo bi prestrašno da su se njih dvoje pojavili u nekom Pub kvizu i pokazali toliko neznanja, a kamoli u kampanji za predsjednika države.
U svakom slučaju bi tribalo zapalit i zalit betonom one fakultete na kojima su ovo dvoje dobili diplome.

Jedino više stravično od njihovog neznanja je da je valjda možda 3 posto birača uopće shvatilo, kolike su ovo dvoje trube.

Dakle da se vratimo lajf kaučingu.

Dragi Blogeri, sve što imate investirajte u obrazovanje, svoje djece i unučadi, ne trošite lovu bez veze, založite i te stanove koje ste dobili od oraganizacije s masovnim ubojicom na čelu jer ste prijavljivali susjede rodbinu i prijatelje, jer samo nas to može izvuć iz ovog gliba u kojem smo sada, a nikako to što ćete otić na biralište i svojim glasom odlučit da li će nas vodit glup ili gluplji.





Post je objavljen 05.01.2020. u 13:29 sati.