Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

Kako se to uopće dogodilo da građani Hrvatske, zapravo, glasaju za sopstvene dželate???




KAKO JE IZDANA HRVATSKA?! (2)
Kako je, zapravo, sve počelo... Narod naguran u "torove nacionalizma" nije imao nikakve perspektive, jedino je imao umrtvljeni život, narod Hrvatske se je zaboravio zapitati kako je dospio u takvo stanje "šoka i depresije", tko i kako ga je i kada tamo gurnuo, odnosno doveo?! Kako se to uopće dogodilo da građani Hrvatske, zapravo, glasaju za sopstvene dželate???

Zbog skrivanja prave istine i govorenja o pravim aktualnim zbivanjima, šutnja večinskog puka, o lažnoj Hrvatskoj, ostali su mnogi zločini nekažnjeni... To je velika sramota institucija države i vodečih političara. Ostao je nekažnjeni i privredni kriminal. Tužilaštvo i sud do danas nije dalo nikakav odgovor. Zbog uzroka u kojemu građani žive i s kojim poako, ali sigurno nestaju kao važan faktor.

Tako je na krvi i nepravdi nastala "novo-stara politička elita" koja je po svojim potrebama podredila i krojila zakone svakdnevnog života kako njia paše, a ne ljudima koji su uglavnom cijelo vrijeme šutili... Rezutat toga je, sad tobože u miru, da su prognani, opljačkani, zaduženi, izdani,.., postali robovi u vlastitoj domovini. Krađe, ubojstva, opravdani su kao "imamo državu" i to je velikom djelom sve legalizirano... Svećenici su to sve "posvetili" za judine škude.

Ovaj moj članak kako je; "Izdana Hrvatska" u kojoj danas živimo posvečujem svim obespravljenim i nestalim Hrvatima, on govori o preobučenoj "zločinačkoj organizaciji "partizanima - savezu komunista", i svim neprijateljima Hrvatskog naroda. Zloinci su postali glavno političko tkivo, nažalost, priznato i u svijetu.

I dalje je to, onemogućavanje svakodnevnog života, nastavljeno etničko čišćenje i iseljavanje Hrvata, iz matične domovine. Ova teritorija zvana Hrvatska, sad je napućuju stranci, koji dobivaju hrvatsko državljanstvo,.., a to su nam učinili naši rušitelji provodeći udbaške daljnje svoje planove... Sve too podržavaju njihovi sateliti vjerske i nacionalne skupine. U ovoj imaginarnoj Republici Hrvatskoj provodi se dupla morbidna politika, Tobože za Hrvatsku i druga za Europsku uniju, sa kojoj upravlja Rimokatolička crkva, odnosno "Babilon veliki".


-------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 05.01. 2020. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5244.


Post je objavljen 05.01.2020. u 08:57 sati.