Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

KAKO JE IZDANA HRVATSKA - I KAKO SU ZLOČINI OSTALI NEKAŽNJENI?!KAKO JE IZDANA HRVATSKA - I KAKO SU ZLOČINI OSTALI NEKAŽNJENI?!
Svećenstvo, ratni plijen, otimanja, progoni, izdajstva, ubojstva, i ratni zločini,
preformulisani su u nacionalne interese u Boga.

Vojna policija iz Bjelovara je za vrijeme rata bila stacionirana kod Masleničkog mosta kod Zadra, odnosno u "Smokvićima" kraj Pravoslavnog groblja. Tamo su otkapali srpske grobove i kosti razbacivali na sve strane.. A zlatninu koju su našli u gorbovima, koja je pripadala mrtvacima, su zadržali za sebe. Znam imenom i prezimenom tko je to sve radio. A tu govorimo o vjerskim osječajima?

OVO JE BJELOVARSKA ZAOSTALA SELANDRA KOJA SE NIJE NIKUDA POKRENULA VEĆ ZADNJIH 30-TAK GODINA. JEDNINE PROMJENE SU "NAŠEM" ZAOSTALOME GRADU: ZASTAVICE, MEDEKI, PISANCI, BORIĆI, ZEČIĆI, DRVENE POTLEUŠICE, SVIJEĆE, KRPENE LUTKE, BALONI, ŠATORI, IZNAJMLJENI POLJSKI WC-ei, DJEDA MRAZOVI, TERZIJANE,.., I DRUGE LAŽNE KURTIZANSKE PRIREDBE... SIJALICE U BOJAMA I KUGLICE... TO JE JEDNO TE ISTO SVAKE GODINE... BJELOVAR JE POSTAO JEDNA BLATNJAVA SELANDRA - I TO JE POLITIKA POSLUŠNOG I ROBSKOG GRADA?!

Je li sam ja rušio tuđe kuće sa dinamitom, i to tamo gdje nije bilo rata, i ubijao zarobljene ljude (1991.,-1995.) , kad govorim o takvim zaboravljenim i neodgovornim stvarima nisam dobro došao i napadan sam od takvih kriminalaca i zločinaca... Policija i državno odvjetništvo su sramotni, i kao večina nečasnih korumpiranih sudaca....
BITI ĆEMO NJIHOVI TAOCI SVE DOK ISTINA NE IZAĐE NA VIDJELO DANA !!!

Još uvjek Isto nam rade i danas partizanski naslijednici. Uništili su i pokrali sve tvornice, a proizvodnje nema, i tako su nas doveli u dužničko ropstvo, prodali su Slavoniju, truju nas genetski modificiranom hranom, chemtrailsom, cjepivima. Oteli su nam vode, šume, uveli istospolne zajednice, ratificirali Istanbulsku konvenciju da bi uveli sotonski rod, pljuju po našem Hrvatskome narodu. Rimokatolička crkva se je odavno povezala sa partizanski maršalom Josipom Brozom - Titom, svi bivši sljedbenici komunizma sa njima još uijek dijele pljen - sve što je opljačkano od naroda.... Europska unija je"Nova njhova tvorevina" kurvanjski Babilon veliki.

-------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 05.01. 2020. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5243.Post je objavljen 05.01.2020. u 07:23 sati.