Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

S tobom ležat, tebe gledat ....

Danas odma idemo na lajf kaučing

Ima ona stara narodna poslovica, kad si u Hrvatskoj ponašaj se ko wonabe precjednik.

Iz gori navedene sintagme, moremo zaključit da je praksa da poduzetniki isplaćuju djelatnicin minimalac, tako da njima ostane šta više para, a krucijalno je zajebat državu i platit jon šta je moguće manje poreza i doprinosa, jer država je i nako slučajna, ka šta je reka wonabe precjednik, koji se ka i njegov alter ego šta je sad prajmminister, kad se država stvarala, zeru sklonijo da vidi koji slučaj će se dogodit.

Da je slučaj drukčije htio, jebate ovo zvuči ka cajke, i wonabe precjednik i njegov alter ego šta je sad prajmminister bi donili potvrde, da nisu sudjelovali u slučaju, i stavili se na raspolaganje okupatoru.

Još bi wonabe precjednik donijo potvrdu da se on nikad ne diže do podne, tako da pisma o zori i danu kod njega nema nikakvog učinka, a njegov alter ego šta je sad prajmminister bi donijo porvrdu šta bi mu je mater napisala da ima nemilu anemiju i da je on samo tijo da taj slučaj završi.

Sad kad smo riješili ta ekonomska pitanja moremo se bavit ljubavničkim lajf kaučingom.
Svidoci smo svakodnevno, da blogerice nemaju pojma o Tin ljubavničkim stvarima, tako da kad Čovik malo bolje promisli, pari ka da smo u cirkusu, okruženi akrobataman, krotiteljin od slonova, lavova i ponekog tigra, mađioničarin, i tako sve dok ne pukne taj mijur od sapunjice, i ostanu samo KlaVunovi.

Zašto je tome tako.

Iz sebeljublja, blogerice su toliko zaljubljene u sebe, da svakomen KlaVunu s kojin se povataju, da bi bijo nji dostojan daju nadnaravna svojstva, pa imamo He manove, Brus Lijove, Lion kingove, i King Kongove, koji se kad otkuca ponoć pritvoru u KlaVune.

Jebate baš je to tužno.

O blogerin bolje da i ne pričamo, osim mene i još dva tri, imamo samo još žene na rubu nervnog sloma zarobljene u muškom tilu, rijetko viđenu vrstu gmizajući kolutićavaca, pa onda moremo donekle i razumit blogerice koje ulipšavaju stvarnost, da bi je lakše podnile.

U nedilju će bit izbori.
Obziron da su obe opcije iz istog zmijskog gnjizda ispuzale, da su to sve suradnici okupatora i njiova dica, da su jednako korumpirani, skloni lopovluku, nepotizmu, i jednako nesposobni, i da minjaju svjetonazor ka poturice vjeru, ostaje nam samo da vidimo ko će za koga glasat i tako odaberemo društvo.

Za wonabe precjednicu će glasat, oni dijelovi zemlje koji su pogođeni ratom, hrvatski nacijonalisti, katolici, heteroseksuValci, i uglavnom Hrvati.

Za wonabe precjednika će glasat dijelovi zemlje koji su rat gledali na televizoru, Jugonostalgičari, atejisti, pravoslavci, homoseksuValci, i svi Srbi.

Ali da se mi vratimo ljubavničkom lajf kaučingu, da ne bi bilo poslin nismo znali.

U ljubavi je najvažnije ne ponašat se budalasto, dakle svaka pojedinka se mora moć distancirat od vlastite ljebavničke situVacije, i sama sebi Dat savjet koji bi dala rođenoj sestri ili ćeri.

Daklen taj savjet mora bit iskren, a ne ka ovi koje blogerice daju jedne drugima, vi znate šta je ispravno, samo se pravite blesave, i glupe savjete koje dajete jedne drugima ode kad se zatelebate dajete i sebi.

Vi morate sebi bit najbolje prijateljice, i pazit na sebe, nemorete sebi bit blogerica koja će mislit, jebate glupače, a napisat to stara samo jedan put se živi, znamo kako to obično završi, zar ne.



Post je objavljen 03.01.2020. u 06:59 sati.