Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Lajf kaučing

Jebate koja ste vi glumatala, niko ništa ne piše ka ono imali ste burne dočeke, a pola vas je ošlo u jedanaest ipo leć, a ona druga polovina u dvanaest ipo kad su idioti pristali pucat, pa su van se pasi smirili.

Ovi šta pucaju su stvarno idioti, koje su odgojili idioti, sve to triba Poslat u Afganistan da tamo pucaju, i triba im naprokidat ćaću i jebat mater.

Sad kad smo dočekali Novu godinu, blognjuz more maknit debilnu anketu, sa sve debilnim komentarima, i more stavit novu, ja bi recimo predložio anketu, Podržavate li komšije Srbe ili komšije Crnogorce u njiovom sukobu.

Ja to baš pažljivo pratim i silno me zanima šta o tome mislu moje kolege Blogeri, na društvenin mrežama inače oni koji se zalažu za raskidanje vatikanskih ugovora, i zabranu vjeronauka u školama, te se kunu u sekularizam, na sami spomen mogućnosti da srpska pravoslavna crkva mora Vratit imovinu koju je prije jednog stoljeća otela, amantalno dobiju nervni slom, i to višestruki.

Nego kakve su bile sarme, moje su bile take da je Purgerica rekla da ubuduće niko drugi neće kuvat sarme nego ja, i pečenje je bilo super, pa smo nas dvoje nako romantično iz zajedničkog tanjura kusali gudicu i Vrancusku.

Evo baš sad razmišljam je li prerano ić provjeravat jel pečenje stvarno nako ukusno, ili je to više pitanje romantičnosti.

Šta vi mislite, ako sam se probudio u šest pio kavu, jeo kolače, valjda je sad vrijeme za neki konkretni doručak.

Inače u ovoj godini sam se odlučijo bavit lajf kaučingom na blogu, pošto su ovi ostali šta vam tu daju savjete o smislu života, duhovnosti i ostalom trube, i ako slušate njih bit ćete u kurcu ka i oni.

Daklen prvu lekciju smo već obavili, a da to niste ni primjetili, dakle daje se na znanje svima u potrazi za ljubavlju i srećom, ista se ne pronalazi uz pomoć cipela, ili bundeva, ne traži se po Alpama ili Parizu, lijepo smo rekli da romantika stanjuje u zajedničkom tanjuru, iako postoji mogućnost da ostanete baš bez onog reš prčenog komada s finom koricom od začina, ali to je već druga lekcija u kojoj ćemo učit da najbolje stvari nisu besplatne, ništa nije besplatno.

Idem sad doručkovat.

Pusa
Cmokić
Kisić
Ommmmmmmmm

Post je objavljen 01.01.2020. u 10:31 sati.