Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

EVO RAZLOGA ZAŠTO ME JE KODRNJA NAPAO JER JE BOLSETAN NA ŽIVCE - TO JE IZJAVIO ZA VEČERNJI LIST.



Ivan Ante Kodrnja, 52-godišnji branitelj i 60-postotni invalid obratio se je dopisništvu Večernjeg lista, novinaru Darku Marčinkoviću i Damiru Špeharu, 27. studenoga 2013. godine, i kazao da; "Štrajka glađu, jer žena mu je uništila svu imovinu". Kodrnja je došao sa transparentom u rukama pred zgradu Bjelovarsko-bilogorske županije, tražio je pomoć od župana Damira Bajsa, koji ga je primio u svoj ured. Kodrnja kaže: dvije godine, obraćam se raznim institucijama od Ministarstva branitelja do Grada i Županije, tražećim pomoć.

Između ostaloga u tom Večernjemlistu piše: Još 2005. godine obolio je na živce i dok se liječio bivša supruga mu je, ističe, uništila svu imovinu. Nije plaćale obveze prema državi, bankama i svima drugima te je cjelokupna imovina završila pod ovrhama. S dvoje malodobne djece živi u iznamljenom stanu, no već godinu dana nije platio najamninu i samo zahvaljujući razumijevanju vlasnice stana još uvijek nije na ulici.

Od gradske uprave nije dobio stan jer je posjedovao kuću. Dana, 16.11, (jučer) 2013., mu je Elektra isključila struju jer nije podmirio dug. Kodrnja ima 6900 kuna mirovinu, zbog raznih ovrha, ne dobija ni kune. Nakon isključenja kazao je da; naprosto je “pukao” jer će se sada, kaže, zbog njegova duga pod ovrhom naći i dobronamjerna vlasnica stana i morat će ga s djecom izbaciti van.

ETO SAD MOŽETE VIDJETI RAZLOG ZAŠTO ME JE IVAN ANTE KDRNJA IZ ČISTOGA MIRA NAPAO. I SAM ZA SEBE GOVORI DA JE PUKAO NA ŽIVCE.

-------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 28.12. 2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5240.



Post je objavljen 28.12.2019. u 14:35 sati.