Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

SMETA IH ŠTO PIŠEM I GOVORIM ISTINU - PA ME NA RAZNE NAČINE NAPADAJU !SMETA IH ŠTO PIŠEM I GOVORIM ISTINU - PA ME NA RAZNE NAČINE NAPADAJU !

Godinama ih smeta što ja govorim i pišem istinu. Pisao sam kako je vojna policija u Bjelovaru, u kojoj je bio i ovaj Lik (koji me je verbalno napao i vrijeđao) za vrijeme rata u vojarrni na "Vojnoviću" tukla zarobljenike, mučila,.., a neke su i ubili i tamo ispod vojarne u "šašu" zakopali. Bilo je to od 1991., - 1995 godine. Očito se je u mojim pričama Kodrnja se prepoznao. Pa je zato poludio.

Kodrnja je po stare dane tukao svoju ženu i proganjao na sve načine. Morala je pobječi od njega Između ostaloga sam saznao (poslije) da Kodrnja je imao uhićenje radi obiteljskog nasilja i rastave braka sa suprugom. Bio je prisilno privođen od strane policije na sud. I to ti jeneki "kurčev" branitelj koji tuće ženu tri puta na dan...

Vojna policija iz Bjelovara je za vrijeme rata bila stacionirana kod Masleničkog mosta kod Zadra, odnosno u "Smoković" kraj Pravoslavnog groblja. Tamo su otkapali srpske grobove i kosti razbacivali na sve strane.. A zlatninu koju su našli u gorbovima, koja je pripadala mrtvacima, su zadržali za sebe. Znam imenom i prezimenom tko je to sve radio. A tu govorimo o vjerskim osječajima?

-------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 25.12. 2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5238.Post je objavljen 26.12.2019. u 01:11 sati.