Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

DRUGA MEĐUNARODNA BOŽIĆNA UTRKA WESTGATE


JAKA KIŠA I VJETAR KVARILI SPORTSKI DOŽIVLJAJ

Kod WESTGATE Shopping City centra najvećeg u Europskoj Uniji površine 100.000 m2 prodajnih prostora, ukupne površine 226.000 m2, gdje se nalaze brojne trgovine poznatih brendova kao što su Reserved, Mango, Mohito, H&M, C&A, New Yorker, TEDi, Pepco, dm, Müller, Hervis, Konzum, next ,Jammamay i mnogi drugi održana je 22. prosinca druga međunarodna božična humanitarna utrka.


WESTGATE Shopping City centar izgleda kolosalno, posebno jelka na glavnom ulazu.Ljudi su tako maleni u tom ambijentu. Na fotki je kedan segmenat unutrašnjosti.

Po vrlo jakoj kiši i vjetru trčalo je 700 trkača. Sa 636 trčaka na 2,5 i pet kilometara i aktivnih trkača i rekreativaca nastupilo je i 39 trkača iz Slovenije, 27 iz Bosne i Hercegovine , četiri iz Norveške, po dva iz Belgije i Mađarske, te po jedan iz Argentine, SAD-a i Austrije.



Kiša, vjetar, magla, a utrka je u tijeku...

Organizatori su osmislili i natjecanje za klince, djevojčice i dječake, od godišta 2009. do 2019. na 100 i 200 metara, što su podijelili u šest kategorija.
Sam ambijent staze od 2,5 km iza Centra Westgate je vrlo dobar. Staza je asvaltirana, postoji i nogostup, sve je pregledno, a samim tim i vrlo ugodno za trčanje .
No u nedjelju poslije podne, za razliku od prošle godine, kiša je jako padala, magla se nisko spustila, puhao je i vjetar



Finišerske medalje sa prošlogodišnje i ovogodišnje Westgate božićne utrke

Taj sportski događaj u Zaprešiću organizirao je sportsko-atletski kluba Fit Zaprešić. Dio sredstava -10,00kn od svake uplaćene startnine organizatori uplačuju na račun udruge Rubikon. Udruga Rubikon je udruga za djecu s autizmom i drugim teškoćama u razvoju.


Bilo je jako teško radi kiše i vjetra. M.Zouhar Zec nakon utrke.

Westgate je jedini trgovački centar u kojem se nalazi muzej - Muzej utomobila Ferdinand Budicki. Tu je i unutarnja površina za klizanje, te jedino dječje kino u Hrvatskoj i dječja igraonica Family Park na čak 4000m˛.Centar se nalazi uz autocestu A2 koja povezuje srednju Europu s jugoistočnom Europom, udaljen je 17 kilometara od Zagreba s kojim ga povezuje elektrificirana željeznička pruga Zabok - Westgate – Zagreb. No vrlo su važne i besplatne autobusne linije koje je osigurao Westgate i koje cijelog dana voze sa stajališta s Črnomerca, Ljubljanice i još nekih gradskih periferija Zagreba. Centar ima natkrivenu garažu na pet etaža s 2.500 parkirnih mjesta od ukupno 7.250 uređenih parkirnih mjesta uokolo Centra, kao i punionice za električne automobile. m.zouhar zec.







Post je objavljen 23.12.2019. u 12:49 sati.