Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

4 dana do Božića
Obziron da smo odlučili proglasit predizbornu šutnju prije svih drugih te da je ostalo 12 dana do Nove godine, saćemo imat reprize, prva epizoda je post koji ste najviše komentirali u prvom misecu, koji u sebi ima proročanske elemente, naime mi smo već onda znali da će Jelena Veljača odigrat presudnu ulogu u razvoju demokratske misli, zato se lipo zavalite i pogledajte našu prvu reprizu, jer ste to vi odabrali, kaki Hadžiselimovići, kaki bakrači vi znate šta valjaPočinjemo


Jelena Veljača, je našla novog frajera, još se nismo ni oporavili od šoka što se rastala od prošlog partnera, a već uma novoga, tako da ako Čovik ne pazi, more mu se dogodit da mu neki i promakne.

Zato morate pazit da van se ne dogodi situacija da nekad za obiteljskin ručkon neko kaže, a sićate li se kad je Jelena Veljača bila u vezi sa XY, a vi nemate pojma, i svi se ludo zabavljaju a vi se lupate po čelu jer ste eto baš u trenutku kad je XY bija u điru vi išli pišat.

Jelena je ka parking misto blizu ulaza u shoping centar, još oni šta je bija parkiran nije izaša a drugi već nervozno čeka da se uparkira, a oni iza njega trubi ne bi li ga pokoleba pa se on uvalija, a kad vidi da ga ne jebe dva posto ode Napravit još jedan krug dok se i taj ne isparkira.

To je stvarno nepravda da ona more minjat te muške češće nego mudante, tako da se sigurno dogodilo da su dvojica vidila mudante s natpisom wednesday, a neke blogerice ne mogu uvatit nikoga, pa moraju pribjegavat kojekakvim groznim stvarima, od nuđenja oralnog seksa po blogovima do nošenja mudanti s natpisom Hello Kitty.

Kad je Svevišnji dilija pamet, nije uvik bija široke ruke, šta smo vidili i u jučerašnjoj raspravi moje frendice Annaboni s dva blogera, da van bude lakše znat koji su, nabavili smo od agencije u kojon je radija dr. Ivo Sanader, njiovu slikuMladi naočiti dečki prema kojima je Svevišnji kad je dilija pamet, bijo jako uskogrudan pa im je zbroj kvocijenAta inteligencije manji od broja papuča prosječne gejše.

Legenda kaže da je jedan od njih, ne znamo koji, još dok je bio skroz mali pa na glavu sa stola u kužini.

I za kraj ćemo imat vježbu, jel tako da vi najviše volite vježbe, današnja vježba ako je ispravno izvedete može vam donijeti neslućena zadovoljstva.

Radit ćemo vježbu istezanja penisa.

Daklen prema 17 studija, prosječna dužina penisa u erekciji je 13,2 centimetra, što je prilično bijedno, dakle moramo nešto poduzet.

Daklen da bi mogli vježbat tribamo nać nekoga s penisom, ako Blogeri to rade sami sebi, to nije vježba nego samozadovoljavanje, pa molimo da se takva stoka koja drkelja po blogu odma udalji odavde, ako bloger to radi drugom blogeru, to isto bije vježba nego pederluk, dakle koncentrirat ćemo se na normalne odnose, ne na te izopačene.

Da počnemo, dakle uvatite svog blogera, je li da prostite, gori pri vrhu, i potegnete do granice boli, i držite tako dvadeset sekundi, i tu vježbu ponovite deset puta.

Obzirom da se radi o granici boli ne bi bilo loše po završenoj vježbi izmasirat mišiće rakijon.

Ako želite još koji savjet morete nam se javit na tajni emajl, vi koji ga znate ili na uredništvo@blog.hrPost je objavljen 20.12.2019. u 10:28 sati.