Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dianna-divernoe

Marketing

SVAKA BAJKA JE ZANIMLJIVA NA SVOJ NAČIN

Svaka bajka je zanimljiva na svoj način, tako je i svaka od ovih glavnih junakinja iz bajki - zanimljiva u svom posebnom stilu. Na slici vidimo junakinje iz četiri bajke a to su - princeza Odetta, princeza Glorija, markiza Leonora i prodavačica Dejzi. Četiri potpuno različite priče, drugačije tematike, likova, zapleta, sasvim drugačije ideje .... Zapravo dokazuje da je Dajana Diverno nakon što je ''iz mrtvih'' digla scensku prezentaciju ''Princeza Glorija u čarobnoj šumi'' - uistinu - stvorila čitav jedan svet novih, animiranih likova, koji su nam nepoznati kroz viđenje animirane produkcije, ali koji su tu i postoje kroz bajke i prevode tih bajki.
Tako će, najverovatnije najpre deca na krajnjem severu Evrope - Norveškoj, najpre imati mogućnost da upoznaju ove četiri sasvim različite teme, a onda se nadamo da će deca i u drugim područjima isto imati te mogućnosti kroz štampana dela, ili animiranu produkciju.
Takođe, postavilo se pitanje - koja je bajka najzanimljivija?
Pitali smo nekoliko različitih osoba koje se međusobno ne poznaju. Tako je jedna rekla da voli ''Princezu Gloriju u čarobnoj šumi'', druga je rekla da je zanimljiv ''Vajolo'', treća voli ''Rezidenciju maski''. A jedna osoba je izjavila da su sve bajke lepe, ali da bi tinejdž film ''Bela lisica'' bio najzanmiljiviji, nešto u stilu ''Sumrak sage''
Tako da se nadamo da će među ove četiri naslova svako naći ono što mu se najviše dopada...

Post je objavljen 12.12.2019. u 15:41 sati.