Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agness

Marketing

SPAŠAVANJE AGNEZE ili S.O. S koji nije umak

Dragi moji. Ova Mina nije normalna. Samo se smije, tulumari po Agnezinom stanu i pali njene gljive i čajeve. Porazbijala joj je povećala, mikroskope i pokidala njene plašteve. Non-stop je pijana, podrigiva, hihoće se, nas udara drvenom kuhačom. Skroz je zaboravila na te svoje "opake planove" .
Jedemo samo prekuhane mrkve i krumpire koji su zagoreni.



Smradac i Smucalo su tu kad nje nema. Jutros sam uhvatio priliku i pitao Smucala žlicu. Pitao me što će mi, ja sam mu rekao da mi je to za hvatanje muha. Bilo ih je mnogo u stanu. Ona ne zrači kuću. Uopće ne otvara prozor, pa sve smrdi na čarape, Medine vjetrove i paljevinu.

Smucalo je glup, pa mi je povjerovao. Ta žlica je završila u lokotu, nakon što sam ga pljuskom onesvijestio.

Sve sam odvezao i postavio Smradeca i Smucija u kavez. Superman i ostali su pomogli. Osim Legolasa. On je za to vrijeme prao i peglao kosu u kupaonici. Da bude ljepši u akciji.
Kad smo kod akcije, čuo sam sinoć dok je pijana Mina razgovarala s Tomom K. preko telefona. Brod je na putu za UAE. Agnezu žele prodati nekom šeiku za stotreću ženu. I da mu poji deve.


Agnezu ćemo zauvijek izgubiti. Ona će se još više nadebljati i počet slabije kretati. Zaboravit će hrvatski, jer će poludjeti od služenja arapima i razgovarajući s devama. A ona nije korisna luda. Mi više nećemo imati lijek za ono i ovo! I tko će više peći kekse od gospine trave, koja to nije?

Ljudi, postrojavanje je kod starog hrasta kojeg je posadio još Agnezin djed!

Ima li nas koliko? Ej, nemojte mi sad reći kako vam je milija Mina od naše travaruše, detektivke s dva i više imena.
Koga upisujem za Agnezinu ekipu?

Vaš Betmen i ostali.
P.s. Neka neko ponese nešto i za zavrtit na vatri.




Post je objavljen 11.12.2019. u 23:40 sati.