Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Sjećanje na opatijsko sunce



U Rijeci danas malo sipi, malo pljušti, non stop dosadna kiša, sva sreća da me Jin rano probudio, pa smo obavili u kratkom zatišju uobičajenu jutarnju šetnju, a on i sve fiziološke potrebe. U Opatiji je bilo sunčano i jako hladno, u svakom slučaju meni mnogo draža kombinacija od ove današnje. Drugarica je opet napomenula da bih se mogao javiti našoj blogerici Windici, dok je ona na terapiji, problem je što u Opatiju ne idemo iz gušta nego iz potrebe, ja sam opet bio preumoran za sve osim fotkanja. Čini mi se da Azijati dosta produžuju opatijsku sezonu, na svakom koraku grupice.
Danas je, to mi je jutros bio status na fejsu, svjetski dan protiv grudnjaka, dodao sam, a onima koje ne slave samo petak trinaesti, pa mi je baš spomenuta Windica komentirala da su grudnjaci njeni najbolji prijatelji. Planirao sam ići do grada provjeriti ima li Rječanki koje slave, al eto, kiša mi je uskratila i to zadovoljstvo. Opatijom su protutnjali i dani čokolade, sladoled grotta je nakon dužeg vremena opet bio izvrstan, eto što konkurencija radi, moraš biti dobar.
U Britaniji bili izbori, gledam kako su glasali po godinama, mladi uvjerljivo za Corbyna, jednom sam u Berlinu rekao u polušali, ja bih zbilja i kod nas i svugdje razmotrio glasačko pravo onima iznad četrdesete, ili barem šezdesete, stare konzerve odlučuju o budućnosti mladih, iznad sedamdesete su skoro svi, a ima ih tamo, dali glasove onom Trumpoidu.
Mislim da bi bilo dosta za jedan post, još samo smisliti naslov, ono na zadnjoj fotki u prvom planu je pravi ajvar.

Post je objavljen 13.12.2019. u 11:34 sati.