Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Najgori sex roman ikad



Evo konačno nađoh par minuta za sebe, odnosno za blog. Dani su bili kaotični i što bi se reklo prepunjeni, fotkao jesam, imam par skica za postove, ova mi je fotografski najgora.
Jedino što sam navečer mogao bilo je čitati jeftino štivo i našao sam u tom smislu najbolji mogući izbor, "Cimer" od Kendall Ryan. Za nju sam slučajno na jednom portalu pročitao da je najprodavanija autorica današnjice i da piše erotsku literaturu. Rekoh samom sebi, nešto u stilu Erice Jong mi neće škoditi, ali šipak.
"Posljednji put kad sam vidjela brata svoje najbolje prijateljice bio je štreber s naočalama. No kada se Cannon pojavio kako bi se privremeno uselio u slobodnu sobu u mojem stanu, suočila sam se sa stvarnošću."
Taj odlomak utisnut masnim slovima na koricama trebao mi je biti upozorenje, no eto, ja volim trivijalnosti i uglavnom mi je simpatično kad žene pišu o seksu, Jong sam uvijek u svom društvu bez zadrške branio, super mi je bilo npr. ono kad je iznenada dobila menstruaciju i opisuje kako trpa toaletni papir u sebe. No ovdje su bile u igri trivijalnosti druge vrste, autorica niže stereotip za stereotipom, događanja su predvidiva, čak sam i kraj pogodio. Radnju naizmjenično opisuju njih dvoje, taj par koji je u prvom planu. Nekoliko puta sam se i nasmijao autorici kad opisuje doživljaje iz muške perspektive, uglavnom o muškom razmišljanju obično fula cijeli fudbal, no najgore je što i iz ženske perspektive očito ide za tim da se opisima seksa dodvori muškarcima.
Meni je roman bio uglavnom dosadan no dočitao sam ga do smiješnog kraja koji sam naravno pogodio.
Znači glavni junak se od štrebera s naočalama pretvorio u apsolventa medicine, 182 cm čistih mišića, natprosječno obdarenog, dubokog seksi glasa, s više fatalnih veza iza sebe, junakinja se bori s lojalnošću najboljoj prijateljici, koja joj je ostavila mlađeg brata na privremeni smještaj i seksualne privlačnosti, naravno svi znamo da će popustiti, a kraj eto ni ja nisam u potpunosti pogodio, mislim da će se najbolje prijateljice nakon svih zapleta pomiriti, bilo je preteško i meni, koji vjerujem da dobro poznajem žensku psihologiju, teško mi je bilo to pogoditi.
Znam da će ova recenzija neke potaći na čitanje, neka, što bi vam bilo bolje nego meni.




Post je objavljen 12.12.2019. u 09:51 sati.