Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

VEĆ 22 GODINE PRIČAM KAKO SE KRADU NOVCI IZ PRORAČUNA BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE, I SVI SE PRAVE LUDI, I POLICIJA I DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO, A SAD JE UPRAVO DOŠLO VRIJEME KADA SVE IZLAZI NA VIDJELO DANA.VEĆ 22 GODINE PRIČAM KAKO SE KRADU NOVCI IZ PRORAČUNA BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE, I SVI SE PRAVE LUDI, I POLICIJA I DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO, A SAD JE UPRAVO DOŠLO VRIJEME KADA SVE IZLAZI NA VIDJELO DANA.

Još 1997. godine otkrio sam nezakonite radnje u radu Bjelovarsko-bilogorske županje. Tada sam imenom i prezimenom obznanio javnosti i detaljno sam sve kazao. Ovih dana otkrivene su nove afere župana Damir Bajsa, i kriminalne njegove skupine.

Gotovo 22 godine skrivaju se mnogi kriminali i korupcije, a između ostaloga proizlazi iz ovoga i pitanje: zašto odgovorne institucije države nisu radile svoj posao?!

Upišite u internetski pretraživač Googla "UDRI BUDŽET NA VESELJE" i moći ćete pročitati sve o kriminalima o kojima sam govorio. Kraj toga svega ne treba zaboraviti da su mnoge moje članke brisali i sakrivali...

Za dva dana (točnije rečeno u ponedjeljak) građani će moći vidjeti kakav se sve kriminal odvijao godinama na "gospodarskom sajmu u Gudovcu". Bilo bi sad vrijeme da nalogodavci završe u zatvoru.


-------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 07.12. 2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5217.


Post je objavljen 07.12.2019. u 19:36 sati.