Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Ugodan vikend



Nadovezat ću se danas na jučerašnji post, noćas je svjetska akcija za beskućnike, većina svjetskih metropola se pridružila, a evo i Rijeka se pridružila. Na trgovima poznate osobe predvode akciju noćenja na otvorenom, gradskim trgovima, ne bi li skrenuli pozornost na problem, koji je i kod nas sve veći, cilj je napuštena skladišta pretvoriti u prihvatilišta za beskućnike ili barem naći privremena rješenja, Berlin ih ima više, od mobilnih buseva nadalje, u ova hladna vremena.
Jučer sam konačno zadovoljio i svoju blog taštinu, oboren je dnevni broj posjetitelja zadnjih par mjeseci otkako sam ponovo stavio brojač, te približio se prosjeku ranijih godina. Očito je tekst od prekjučer na naslovnici privukao i neke nove ljude ovdje, ako su ponovo tu, što sumnjam, budući da je vikend, lijepo ih pozdravljam.
Ne uključujem se u polemiku o Ribiću i rulji, o tom sindikalistu sam iznio svoje mišljenje i nisam ga mijenjao prvih godina bloganja, bilo je naravno suprotno njegovom velikom vijeću koje bi ga teoretski jedino moglo smijeniti.
Žurimo vani, blogove posjećujem valjda popodne.

Post je objavljen 07.12.2019. u 13:27 sati.