Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bozenakamenski

Marketing

Andrej Plenković 2


Dijagram imena Andreja Plenkovića pokazuje osobu natprosječnih resursa koja je toga i svjesna. Na dijagramu dominira energija broja 5, a to govori da je Plenković aktivna, znatiželjna i prilagodljiva osoba s izuzetnim interesom za učenje.
Međutim, prejaka petica donosi i dosta nemira, interes za previše stvari odjednom, prekritičnost, talentiranost, ali i nezavršavanje poslova. Zanimaju ga sva zanimanja koja uključuju putovanja i kontakte s velikim brojem ljudi.

Dijagram mu u značajnoj mjeri popravlja kartu rođenja na kojoj nema broja 5, ali ni brojeve 2 i 6 koji ukazuju na neke specifične okolnosti u svojoj prvoj obitelji, npr. zamjeranje roditeljima u vezi nekih okolnosti za što možda i nije bilo objektivnih razloga.

Nedostatak broja 8 ukazuje na neravnomjernosti na planu financija i materijalnih dobitaka, no puno je važniji po tome što njegov nedostatak potiče realizaciju negativnih osobina broja 8.
To je područje koje bi Plenković, ako želi biti uspješan na pozitivan način, a ne kao npr. Milan Bandić, morao svjesno kontrolirati, znači svjesno se truditi da ne prevladava negativna realizacija broja 8, o čemu sam pisala u prošlom postu. Trenutno u tome baš i ne uspijeva.

Plenković u svojim podacima ima još jedan broj 8, koji zovem Konačni broj. To je broj koji se dobiva zbrajanjem dva najvažnija broja svakog pojedinca – Životnog puta i Izraza, a time u sebi sadrži energiju i osobine svih ostalih brojeva.

Konačni broj djeluje, naravno, tijekom cijelog života, no najsnažniji je kod starijih ljudi, nakon najproduktivnijeg i najintenzivnijeg dijela života.

Za Plenkovića broj 8 na ovoj poziciji osigurava mogućnosti za sticanja pozicije moći, velikih priznanja, značajnih materijalnih dobitaka, kao rezultata čvrstog karaktera, samodiscipline, hrabrosti i odličnih egzekutivnih sposobnosti.

Kao primjer da numerologija ni tu ne griješi, navodim primjer predsjednika Tuđmana kojem je također Konačni broj bio 8, uz Životni put 6 i Izraz 11, koji je poziciju moći, materijalne nagrade i priznanja stekao u svojim poznijim godinama.

Međutim, Plenkovićevi uspjesi u poznijim godinama nisu nužno vezani uz politiku, jer mu je broj Cilja, a Cilj je ultimativna svrha koju bi u životu trebali postići, a prema kojoj nas vodi naš Životni put - broj 3. Cilj broj 3 je kreativno izražavanje, ne samo u umjetnosti. S obzirom da mu je Izraz broj 6, između ostalog broj poučavanja i dovođenja u red svega što je u neredu,a također i broj obitelji i obiteljskih obveza, ne bi bilo neočekivano da se Plenković kasnije u životu opredijeli za profesuru i pisanje knjiga.


Plenkovićev Intimni broj je broj 8
, a s obzirom da je isti kao i dan rođenja, konkretna snaga broja 8 je toliko jaka da nadilazi snagu i značaj broja 11 kao Životnog puta, a to nije dobro jer su najvažniji zahtjevi i osobine oni koje nam donosi broj Životnog puta. Pri tome broju 11 previše ne pomaže ni broj 6 sa svojom uravnoteženom i skladnom energijom.

To sve skupa znači da je Plenković u svom djelovanju, ali i osobnom osjećaju, ambivalentan. U pojedinim okolnostima i osobnim vremenskim periodima, može djelovati smireno, diplomatski, simpatično, uvažavati sugovornike ili suradnike i biti spreman na kompromis.

Neki drugi put, njegovo ponašanje i energija mogu biti sasvim drugačiji – siloviti, beskompromisni, čak i okrutni, pretjerano autoritativni, podcjenjivački i nimalo simpatični.

Osoba sa jakom osmicom može biti zaista uspješna ako razumije životne zakonitosti, uspijeva kontrolirati svoj temperament, zna se opustiti i uvažavati druge. Tu su Plenkoviću od pomoći brojevi 6 i 11, ovaj zadnji samo u vrlo pozitivnoj realizaciji - inače donosi nervozu, neodlučnost i sklonost skandalima.

Plenković je ove godine u osobnoj godini broj 6, znači sljedeća mu je u broju 7.

Godina broj 6 je godina dužnosti, odgovornosti, obveza, a sreća i uspjeh rezultat su posvećivanja i davanja sebe drugima, obitelji i zajednici.

Godina Plenkoviću zacijelo nije bila baš ugodna, jer se unutarnjoj snažnoj želji za smirenjem, što je glavna osobina broja 6, suprotstavlja sklonost dominiranju, svađanju i pretjeranom očekivanju od drugih ljudi.
Godina broj 6 nagrađuje ili kažnjava prethodan rad.

Godina u broju 7 donosi energetski pad, sklonost osamljivanju i bavljenju sa samim sobom, analiziranju i samoanaliziranju. S obzirom na energetski pad preporuča se privremeno povlačenje iz vrtloga života. O godini broj 7 može se još puno pisati, ali za ovu priliku može se zaključiti da Plenkovićevo privremeno povlačenje može značiti neuspjeh na stranačkim izborima, ali i neuspjeh sadašnje predsjednice da izbori drugi mandat.
Upozorenje – broj 7 donosi sklonost tajnama, tajnom djelovanju i tajnim službama. Svaka eventualna zlouporaba u tom smislu oštro se kažnjava u godini broj 8.

A sad su na redu izborne analize i prognoze - a zna se da sam tu nepogrešiva
.!









Post je objavljen 06.12.2019. u 18:06 sati.