Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bozenakamenski

Marketing

Andrej Plenković 1

S obzirom da je prošlo dosta vremena od kada sam radila numerološke profile političara, najprije ću ponoviti osnovne pojmove numerološke analize.

Premijer Andrej Plenković rodio se 8.4.1970. godine.

Dva najvažnija broja svake osobe su broj Životnog puta i broj Izraza.

Razliku u značaju ova dva broja možda najbolje objašnjava sljedeći primjer:

Kad se dijete rodi i krene na svoj Životni put, ono je, kao i svaki putnik, opskrbljeno prtljagom – osnovni smjer kojim se kreće kroz život, njegove glavne talente, prilike i mogućnosti koje privlači, prepreke s kojima će se morati suočiti - čiju vrstu i kvalitetu prepoznajemo po broju Životnog puta.
Ovaj broj dobiva se zbrajanjem svih znamenaka datuma rođenja.

No, što će kasnije po putu učiniti s tom prtljagom, hoće li ju koristiti svu ili samo manji dio, na koji će ju način koristiti, hoće li je paziti i održavati urednom ili će ju dijelom izgubiti ili zanemariti, hoće li se, dakle, truditi prtljagu koristiti na najbolji način, ili će se izgubiti zajedno s prtljagom - o tome govori broj Izraza.

Ovaj broj dobiva se kad se sva slova imena i prezimena pretvore u brojeve i onda zbroje.

Za Plenkovića broj Životnog puta je broj 11/29 a broj Izraza je 6/15.

Iz datuma rođenja analizira se i dan rođenja - za Plenkovića je to broj 8.

Zbrajajući samo vrijednosti samoglasnika u imenu i prezimenu dobivamo treći po važnosti broj u numerološkoj analizi. To je Intimni broj, a on govori o našim najdubljim porivima, o onome što nas pokreće na akciju, što zaista želimo od života.

Kod Plenkovića to je broj 8/26.

Zbrajajući samo vrijednosti suglasnika dobivamo broj Ostvarenja, broj koji govori kako nas drugi vide, odnosno, ono što sami želimo pokazati okolini.

Kod Plenkovića to je broj 2/11.

Kome god bio čudan način na koji je Andrej Plenković tako brzo postao predsjednik HDZ-a, a zatim premijer – numerološka analiza daje odgovor.

Naime, Republika Hrvatska i Andrej Plenković imaju iste brojeve na tri najvažnije numerološke pozicije: Životni put 11, broj Izraza 6 i dan rođenja 8.

Datum rođenja je dan kad se netko rodio, a RH se rodila prekidanjem svih veza s bivšom državom 8.10.1991. godine i to je njezin dan rođenja, i nikakve Šeksove manipulacije to ne mogu promijeniti. A sramota je ove Vlade i svih onih koji su joj to dopustili da ovaj datum nije najvažniji državni praznik. A Plenkovićeva poslušnost Šeksu u ovom, a valjda i u nekim drugim slučajevima, proizlazi iz agresivne Šeksove jedinice i Plenkovićeve šestice koja je sklonija dogovoru i kompromisu.

Uz zajedničke brojeve s RH, 2016. godine Plenković je bio u osobnoj godini broj 3, koja uz puno sretnih okolnosti donosi prilike za kreativnu realizaciju ideja na različitim područjima.

Kao broj Životnog puta, broj 11 je broj slave, nadahnuća, inspirativnosti, prosvjetljenosti i metafizike. Svom vlasniku, bez obzira čime se bavi, donosi izuzetnu nadahnutost i moć da se utječe na druge. Osoba je pozvana da u svom životu donosi važne odluke sa dalekosežnim posljedicama za vrlo širok krug ljudi, odnosno zajednicu kao takvu. Često se dobivaju javna priznanja i postižu veliki uspjesi.

Ako se ispravno živi i izražava, broj 11 upravlja masama, no pri tome se traži velika duhovna osviještenost – inače ostaju samo ambicija i sposobnost bez konkretne realizacije, što može dovesti do poraznih rezultata
.
S obzirom da Plenković ima još jedan broj 11, kao Ostvarenje, može se reći da zaista ima sposobnost osjetiti energiju, bilo naroda.

Plenković ima sličan energetski potencijal kao Ivo Josipović, koji također ima dva broja 11, ali i konkretan broj 4 koji pomaže da energiju ovog broja uspješno realizira, da ne ostane sve samo na nadahnuću.

Plenković nema broja 4, ali ima sličan no energetski snažniji broj 8, i to na tri pozicije: Intimni broj, dan rođenja i prezime.

Broj 8 je energetski vrlo snažan broj, u kombinaciji s drugim brojevima uglavnom pretežu njegove osobine. Broj 8 nije baš čest broj u numerloškim podacima, pa Plenkovićeve tri osmice zaista dominiraju njegovim numerološkim profilom.

Sva njegova arogancija, razmetljivost, represivnost, podcjenjivanje drugih, nestrpljivost, nepopustljivost, svadljivost i žeđ za priznanjima rezultat su energije broja 8.

No, nitko ne realizira samo loše ili samo dobre osobine nekog broja, pa tako ni Plenković.

Dobre osobine broja 8 su smisao za politiku, ambicioznost, organiziranost, pragmatizam, egzekutivne sposobnosti, autoritet, odgovornost, staloženost, dobro materijalno stanje. Osmice slove i kao odlični seksualni partneri.

Plenković ima odlično nasljeđe po liniji roditelja čije prezime nosi, jer prezime Plenković nosi vibraciju broja 44, jednog od glavnih brojeva za odličnu organiziranost, materijalnu usmjerenost, samodisciplinu, izdržljivost, ekspeditivnost i političku osvještenost.

Dijagram imena




Brojevi na dijagramu imena su izvori energije. Svatko posjeduje energije svih brojeva. Samo, nekih smo energija svjesni ( to se vidi po broju krugova oko nekog broja), dok područja gdje nema krugova oko brojeva pokazuje energiju koju pojedinac posjeduje nesvjesno, odnosno prazni brojevi predstavljaju područja neosvještene energije od trenutka dobivanja imena.

To su područja koja moramo naučiti kontrolirati, koristiti, svjesno – to su naše životne lekcije. Zagovornici Karme takve brojeve nazivaju broj Karme i on predstavlja lekciju koju osoba mora u životu naučiti – to su bile osobine koje su bile ignorirane ili zloupotrebljavane u prethodnoj inkarnaciji.

Za Plenkovića to je broj 8.





Post je objavljen 05.12.2019. u 22:47 sati.