Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

24 dana do Božića

Baš mi je grozno šta san u štrajku radi one protuhe blognjuza pa nemoren pisat postove, a toliko toga se događa.

Da nisam u štrajku pisa bi o tome kako nema Jugoslovenke koja nije stala na stranu Ševerine, i to na način da se rečena Ševerina predstavlja ka žrtva Hrvatske.

Rečene Jugoslovenke, od kojih su najistaknutije one šta tezgare po Beogradu od Vedrane Rudan, priko Nikoline Ristović, do Jelene Veljače, i Sanje Sarnavke, užasnute su činjenicom da će mali Aleksa da živi sa ćaletom Srbinom umesto s kevom i drugim ćaletom Srbinom, i za to je kriva Hrvatska, ne jedan ili drugi ćale, ni keva, ni sutkinja nego Hrvatska.

Obzirom da jedan i drugi ćale paru pederi tribalo bi spor riješit tako da njih dva na Terazijama izvade svaki svoje spolovilo i da se mačuju, keva more afanavat naslonjena na nejaka pleća Ive Srculence Todorić, a mali Aleksa more oduševljeno navijat sad za jednog sad za drugog ćaleta.

Ukoliko bi došlo do povrede spolovila jednog ili drugog ćaleta, mogla bi Ava Karabatić u oskudnoj opravici, medicinske sestre, sanirat ozljede.

Navedeni happening bi se moga održat pod visokim pokroviteljstvom onog mladog dječka što je srpski premijer, i njegove cure, a u pauzama između rundi mogla bi nastupat pulsirajuća vadžajna , Jelene Karleuše, orošena vadžajna Suzane Mančić, i Fahreta Jahić.

Svitu moj kako je ona Julka dosadna, prvo je mene satrala da pišem iako sam u štrajku, a onda je organizirala to pjuvanje.
Zanimljivo je inače kako neki, odnosno većina, vidi samo kad neko drugi pjuva, sebe ne vidu, i kad in se pjuvaka vrati u facu, oni onda to razmažu i govoru da in je dobro za ten.

Inače ti skojevci bi se i špermatozojidima mazali i pričali da in je to super za ten.

Užasno je da je jedna cijela, jednom respekta vrijedna struka, neki kažu čak i poziv, iskorištena ko žetončići, u političkim igrama.

Jedna marginalna strančica čiji se modus operandi temelji na klijentelizmu i korupciji, a koju je čovjek bolnih prepona, držao u koaliciji da mu obavlja prljave poslove, a anemično čedo krpa saborsku većinu, je u sprezi s polupismenim neradnicima iz sindikata, izvršila pritisak na vladu, u kojoj sama sudjeluje i to glavnom upravo kroz resor prosvjete.

Koliko neko mora bit kreten, a da ne shvati da svaki štrajk koji ne napada resornog ministra je ništa drugo nego igrokaz, i to loš.

Izgleda da ne moraš bit kreten, dovoljno je bit prosvjetni radnik u Hrvatskoj. Meni je iskreno žao svih onih prosvjetara koje poznam, a poznam ih puno, dok gledam kako se blamiraju, a sve zbog toga, da bi korumpirani političari, a ovi iz haenesa su neprikosnoveni šampioni korupcije, i nešto Najodvratnije što se ikad pojavilo na političkoj sceni, zadržalo pokoju korumpiranu fotelju.

Ja bi sad da san na mistu anemičnog Čeda, da nalog svim adezeovim ravnateljima po školama, dakle skoro svima, da napravu spisak onih koje su hadezejovi ravnatelji priko veze zaposlili i to objavila na enternetu, da se vidi koji su to govnari.

Inače ka šta znate meni je danas imendan, i subota je, šta znači da je sutra nedilja, i to prva nedilja došašća.
Sutra ulazimo u jingle bells razdoblje i njegovat ćemo Božićni duh, imat ćemo samo sladunjave postove pune ljubavi i razumijevanja.

Svi vi koji ste se ponadali da ću bit u štrajku ka nadobudni prosvjetari, javite se Julki ona me je nagovorila, svega je tu bilo, nemoralni ponuda, prijetnji, obećanja, i korupcije.





Post je objavljen 30.11.2019. u 20:16 sati.