Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Darivanja




Svašta se još izdogađalo protekli tjedan, no svega se nekako maglovito sjećam, potpuno smo u ovom iscrpljujućem štrajku. Bili smo i u Opatiji,nažalost tamo ne putujemo iz zadovoljstva, nego zbog zdravlja. Draga kolegica je sa štrajka otišla na bolovanje, jako loši nalazi. Život je tako nemilosrdno čudan.
Ipak događaju se i lijepe stvari. Jučer sam došetao do škole petnaestak minuta prije osam kad se okupljamo. Vidim gori svjetlo u kancelariji psihologice, idem se javiti, otvoreno, nje nema, vidim iznad njene stolice na zidu visi moj berlinski dar, jako me obradovalo. S druge strane mada preumoran jučer sam otišao na sastanak riječke podružnice pokreta Diem25, iako kod nas skoro nema hijerahije, šefica nam se vratila iz Kine i pogađate, naravno da nam je donijela male znakove pažnje, jako lijepo.
Sastanak je inače moderirao možda najmlađi član, to isto veseli. Zanimljiva mi je bila i debata o suvremenoj kineskoj politici, mladi su bolje informirani od nas. Neka ih, valjda će biti vještiji u svojim borbama od nas luzera.

Post je objavljen 30.11.2019. u 11:55 sati.