Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paterluka

Marketing


Dana 2019-11-29 12:17, … je napisao(la):
Dragi pater Luka, Zovem se … i aktivna sam SKACovka. Bila sam sinoć na promociji Šalabahtera, ali se nisam uspjela s Vama osobno upoznati pa sam odlučila mailom Vam napisati što mi je na srcu. Bog je preko Modrava i drugih projekata promijenio moj život, SKAC mi je postao dom, a ljudi koje sam u njemu upoznala obitelj. U svemu tome, nisam puno razmišljala o Vama, dok nisam pročitala odlomak iz knjige Ljubav je zaista neslomljiva. Čitam ovih dana tu knjigu i njene riječi dotiču neke duboke dijelove moje duše. U srijedu se čitao pozdrav kojeg ste nam uputili. Iako ne poznajete sve koji su danas uključeni u SKAC, bilo je u tom tekstu toliko ljubavi i prisnosti. Vidjeti Vas sinoć, za mene je bila ushićena radost: pjevati s Vama rođendansku pjesmu, gledati Vaše lice kako se ozari kad Vam priđe netko poznat i osjetiti koliko ste sretni što ste s nama. Hvala vam što svojim životom svjedočite Krista živoga.
Neću Vam postavljati pitanja, radujem se daljnjem čitanju Šalabahtera i otkrivanju odgovora koje ni ne znam da tražim. Imat ću Vas u molitvama.
S ljubavlju …
Dana 2019-11-29 17:21, luka.rada@isusovci.hr je napisao(la):
-Draga … ma svi ste sinoć ste na promociji 'Šalabahtera' bili fenomenalni. Opet sam doživljavao da me oplahuju valovi Duha Svetog iz drage mlađarije. Ohrabruje me znati da ova dugogodišnja raspetost (RBK = raspetost na bolesničkom krevetu) ima svo veliki smisao. Samo znam da mi se uspraviti, podići glavi i hrabro naprijed. Od srca p. Luka

Post je objavljen 29.11.2019. u 16:53 sati.