Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modaija

Marketing

Kožna košulja

Koža je u proteklih godinu dana doživjela veliki povratak i viđali smo je u najrazličitijim izvedbama, još uvijek nosimo kožne puffer jakne i kožne haljine, a tu su i kožne košulje koje planiramo nositi i u proljetnim mjesecima.
Kožna košulja je stvar koju kupite jednom, ali s njom imate u budućnosti na desetke mogućnosti kombiniranja: može se nositi kao neovisni odjevni predmet ili navući preko majica i topova. Što je neutralnija boja košulje, to je više prilika za eksperimentiranje.

Crna kožna košulja dobro ide manje-više sa svim, a posebno dobro uz uske hlače pomno odabran nakit, koji će vašem looku dati glamurozan touch.
Što odjenuti: uz suknje svih dužina, traperice i hlače – teško je smisliti stvar koja ne bi odgovarala takvoj košulji.

S dolaskom jesenskih dana po starom dobrom pravilu modnu pozornicu preuzimaju koža i crna boja! A uz bajkerske jakne te hlače i tajice, u nadolazećoj će sezoni pravi hit biti i kožne košulje!
Ove jeseni sve je dopušteno - veliki trend kože preselio se na apsolutne sve odjevne komade. Više nisu samo jakne te koje imaju privilegij biti izrađene od fine kože, već su majice i košulje dobile razne varijante od kože.Budite hrabri!
Probajte!
A do sljedećih modnih ideja grli vas vaša FashionisticaMah-mahPost je objavljen 27.11.2019. u 14:30 sati.