Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

TREBAO SAM ODGOVRITI DEŽURNOME POLICAJCU: GOSPODINE NAPIŠTE ONDA MENI KAZNU ŠTO VAS UZNEMIRAVAM DOK VI SPAVATE NA RADNOM MJESTU.



PREDMET: Dopis ministru policije gos. D. Božinoviću i Unutarnjoj kontroli policije MUP-a RH., Zagrebu.

U ŠTO SE PRETVARA NAŠ GRAD I DRUŠTVO?!

Poštovani,

Danas, (24.11.2019.) u 00,40 sati prolazili smo ja i supruga sa autom kroz trg S. Radića, vidjelismo šest interventnih policajaca kako gledaju pijane osobe; kako se one naguravaju ispred caffe bara "92" u Bjelovaru. To, je "sprdačina" oni gledaju umjesto da im stave lisice na ruke i privedu ih jer na javnom mjestu se tako netrebaju ponašati...

Nadalje, nije prošlo ni 15-tak minuta ispred caffe bara "Luna" (u Haulikovoj ulici) izbila je masovna tučnjava, koja se je preselila na prometnicu. Onda kad smo došli kući vidjeli smo pet minuta poslje kako su se zaustavila dva vozila BJ+++++ (Bjeli), i BJ+++++ (crni), pozvao sam opet policiju - da osobe "baljezgaju" tu na cesti ispred naše zgrade na Đurđevačkoj cesti 159.

Dežurni policajac mi je kazao: "Dobro je su li što radili"? Ja sam rekao gospodine vi mene pitate - je su što radili, a jedva stoje na nogamai i kao takvi voze aute. Drugi puta sam nazvao i kazao da dva auta idu prema centru Bjelovara, I da ih zaustave.

Nato isti policajac mi je kazao: "Vi zovete cijelo veće! Zanimljivo je u što se naše društvo pretvara, i kome i zašto se gleda kroz prste i tolerira... Pitam na kraju: Koja je uloga policije?!

Pozdrav Štit!

BRANKO STOJKOVIĆ
Bjelovar - Hrvatska
095 814 82 90
---------------------------------------------------
---------------------------
BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
Udruga "ŠTIT"
URED. Masarykova 8
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 24.11. 2019. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5195.


Post je objavljen 24.11.2019. u 01:52 sati.