Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mela

Marketing

kad muškarac voli ženu

Zapičit će iz Merike u Croatiu da je vidi, da je ljubi i neće mu bit teško ako je na dan njegova dolaska, baš taj dan, zabolila glava i ne more ga dočekat. On će čekat u nekoj pripizdini, malo pogubljen u ton stranon svitu i jedva dočekat ure da ju vidi. A kad je vidi bit će mirakula jer on je voli u pič.. materinu i za nju bi uradija sve.

Ako je taj muškarac automehaničar popravit će joj auto od sprida do straga, prominit sve šta je dotrajalo ili bi moglo biti problem, uštimat kočnice, kvačilo, mjenjač, ručnu, ma prominit i motor ako triba i naplatit joj minimalno. Uz račun će dobit pregršt zagrljaja, osmijeh od uva do uva i novi akumulator, zlu ne tribalo. Njemu je njena sigurnost jako važna i zato će na remontu biti svaki drugi dan, da ima razlog da je zagrli i šapne joj da je voli.

Kad muškarac voli ženu ne pita za godine, ni kile, ni ostale pizdarije, nit ga je briga zna li ona kuvat sarme. Ako ne zna on će i skuvat uz svesrdnu pomoć Interneta. Neće njemu bit teško da stavi pregaču, uzme kuhaču i skuva svoj prvi ručak u životu. Usput ako zapali kujinu pokazat će svoju svestranost i ugasiti požar ap-tap. Za nju bi i tečaj kuvanja upisa, za nju bi se i kandidira za predsjednika države. Za nju bi uzora pol Slavonije, prepliva Jadran, čeka satima dok je u šopingu, nasika 5 metara drva u uru ipo, prominija adresu, obrija dlake, istetovira se… a kamoli da ne bi skuva sarme.

Muškarac, taj koji voli ženu, da baš taj, sposoban je satima istraživat svoju dragu ka zemljopisnu kartu i pronaći na njoj sve glavne gradove sviju država sa svi kontinanata, poljubit i obljubit sva sjecišta paralela i meridijana, uspet se na Himalaje i spustit u balunu niz Nijagaru, skočit do Miseca, a more i dalje samo ako drpi raketu na sat, dva. Sve za njene uzdahe koji mu govore da je mačo men.

Kad muško, pravo muško, voli ženu, on voli kad se ona smije. To mu je dokaz da je srtina i prisritna baš s njin i zato čini mirakule od sebe: glumi Terminatora, Spajdermena i Betmena, sipa viceve, šeta gol po kući, šalje joj smajliće usrid sprovoda, vodi je u cirkus i na komedije i tepa joj smišno za poludit; golica je nježno po tabanima i jako vodi brigu da mu ne bi ne daj bože umrla od smija.

Kad muškarac voli ženu voli da je iznenađuje pa joj ostavlja poruke i porukice na svim mogućin mistima u stanu: ispod kušina, na stolu, u ormaru, u perilici za suđe… i na svin nemogućin mistima ka u škrinji s meson, iza slike na zidu, među šugamanima, u podrumu, ispod rezervene gume u autu… tako da neke poruke vidi tek za misec, dva il više… a on strpljivo šuti i čeka da je obraduje.

Kad muškarac voli ženu nema šanse da preskoči dogovor, da izmulja neki razlog nedolaska, da laže. On će doć na dogovoreno misto makar mu se i auto pokvarija. Stopirat će il' iznajmit bicikl, a ako su se sve projevozne prilike urotile protiv njega on će doć pješke makar bija napol ukočen, promrza i pokiša ka miš.

Kad muškarac voli ženu uživa u njenoj srići.

Kad muškarac voli ženu… Zašto je to bajka danas?


Post je objavljen 19.11.2019. u 19:14 sati.