Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

40 dana do Božića

Danas ćemo imat vježbu, kako napisat post sa velikom dozom patetike.
Ka fotomodel će nam poslužit blogerica Julka sa novom ćikarom.

Svi mi koji imamo dicu znamo da je lašnje čuvat stado koza nego ženske blogerice, pogotovo one zaljubljive prirode, s njima je uvik neka drama.

Muški Blogeri stalne negdi mantaju, sad ih ima, sad ih nema, pa onda ni ne računaš na njih, ako su tu dobro, ako nisu opet dobro.
Ženske blogerice za razliku Od nji se gnjizde, čuvaju kuću ko njemački ovčari, dok ne naiđe cigo sa gitarom, onda ne jebu nikoga dva posto.

Dakle moremo zaključit da se muški Blogeri ponašaju ka bloger top Zlajo, zeru mantaju po selu da vidu ima li di kakva blogerica za nategnit, i kad sve vidu, vratu se kući odmorit se od tog seksa ka čovik, i vidit je li iko sprema ručak, zato Zlajo i je top bloger.

Dalje moremo zaključit da su blogerice jedna nezahvalna bića koja bi kad naiđe cigo sa gitarom, ili za pišljivu ćikaru prodale sve najmilije, zapalile kuću, pri tom ne vodeći brige o onima koji su uvik tu, za razliku od njihovi novi frendića sa enterneta i tog enstagrama.

Dakle evidentna je razlika između Zlajone emocijonalne stabilnosti i pukog zadovoljavanja fizijološki potreba, i njihove emocijonalne nestabilnosti koja prilazi u mahnitost, i to sve zbog jedne ćikare, cigu da ne spominjemo.

Sad smo se zeru umorili od tih emocijonalni drama koje izazivaju pojedine blogerice, pa ćemo se zeru educirat, ovo je vježba samo za učene blogerice, koje znaju latinski, pa molimo sve ostale da napustu blog da ne bi došlo do nemilih scena.

Ajmo Počet, sa izrekom starih Rimljana, dok još nisu jebali sestre i male dječkiće.

In eburna vagina plumbeus Gladius.

Aloooo šta je sad, jesan reka ja da vi šta ne znate latinski odete ća, jebate uvik van je isto na pameti.

Ovo je poslovica o mačovima, nu njih one glade vaginu, jebate je li mene Bog ikako drugačije moga kaznit nego šta me je spojio sa ovim uspaljenicama.

Daklen da bi skratili ovaj blud sad ćemo privest to na Hrvatski jezik.

Kaže: U koricama od slonovače, mač od olova.

Jeste razumili, dakle nije poslovica o glađenju vagine, nego da moramo pazit šta se krije iza ugodne vanjštine, koju predstavljaju korice od slonovače, da ne bi unutra umisto mača od zlata koji triba metit u tu vaginu bijo mač od olova, jer ka šta dobro znamo olovo je mekano, ne ukruti se i ništa od organizma.

Idem ja sad Radit a vi dobro razmislite o svemu ovome.



Post je objavljen 15.11.2019. u 07:29 sati.