Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cudnoredje

Marketing

RECENZIJA: Ferragosto Jam 12 (04.08.2019.)

01) http://www.sound-report.com/koncerti/ferragosto-jam-festival-ferragosto-jam-2019-2019-08-01-3?fbclid=IwAR386dmiy7Nigvr_oHhhA-x0av6M-egQuYeqOoqbL1Y0-G1qPdI6Nlwfr8s (Soundreport)

"Prvi na rasporedu posljednjeg dana Izštekanog Stagea bio je svima dobro poznat, već praktički stalni postav Ferragosta, Ogi Čudnoređe. Čim je stao na pozornicu krenuo je s forama i šalama prije nego što je prešao na glazbu. Na simpatičan način nam je dao do znanja kad bi zaboravio neki od stihova, ali mu nije za zamjeriti. Nakon poznatih stvari kao što su „Stevo Čokrlić“, „YouTube Party“ i sada već himna festivala, „Nikad dosta“, pozvan je na bis. Zadnji dio pjesme izveo je ležeći na pozornici s koje su ga odnijeli vjerni fanovi. Ogi Čudnoređe definitivno zna kako zabaviti a bome i nasmijati publiku." (Marija Tkalec)

02) https://mixeta.net/2019/08/06/slavonska-rapsodija-zvana-ferragosto-jam/ (Mixeta.net)

"Osim toga, popodne su tu bile i zanimljive borbe kečera i još poneki popratni sadržaji, dok je na Izštekanom stageu mjesta bilo za mladu kantautoricu Akleu Neon, već pomalo domaćina festivala koji kao da nikad nije ošao s njega Čudnoređa, zanimljiv pop duo Mi Vida te Ivanku Mazurkijević i Mrleta aka Mr. Lee & Ivanesky..."

"Ako je Ognjen Čudnoređe rezident Ferragosta, onda su Krankšvesteri idejni kreatori, ako ćemo gledati količinu puta koje smo ih imali prillike čuti na Orahovačkom jezeru." (Bruno Koić)

Post je objavljen 13.11.2019. u 16:30 sati.