Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/theartofbeingyourself

Marketing

Spirulina

Danas sam u prehranu ubacio spirulinu.

"Spirulina je vrsta modrozelene alge koju pronalazimo u jezerima i oceanima. Bogata je vitaminima i važnim hranjivim tvarima zbog čega je i postala toliko popularna. Spirulina je kompletni protein što znači da sadrži svih 9 esencijalnih masnih kiselina, a rijetki znaju da spirulina sadrži čak 10 puta više beta karotena od mrkve."

Pokazao sam kćerki što namjeravam ubaciti u sebe. Ponudio sam i nju, iz zezancije, na što je, očekivano, zakolutala očima i čudila se da itko to može konzumirati. Rekao sam joj da mi izgleda kao žabokrečina. Ona pita: što je žabokrečina? Ma nema veze, rekoh, uglavnom izgleda kao nešto što se može pronaći u kakvoj močvari.
A bome ni okus nije bolji. Ja sam je umiješao u napitak od soje i dodao agavinog sirupa. Nije nešto što mami ni po izgledu, ni po okusu, ali podnošljivo je. Mislim da ću se bez problema naviknuti. Ako je toliko bogata svime time čime je bogata, a kako stoje stvari - je (neki stari narodi su je još u davna vremena konzumirali redovito, svakodnevno), super.

Post je objavljen 12.11.2019. u 18:47 sati.