Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zbogom-pameti

Marketing

VAŽNO DA SI ŽIVA

Dobar dan dragi ljudi!!!!

Ja sam dočekala još jednu godinu ovdje – pa koja sam ja sretnica !!!!
Ovaj vikend je bio moj vikend – došla su mi popodne djeca svih fela- moja i ne moja ha ha ha moje srce se ispunilo srećom. Uz divno druženje bile su tu i predivne slastice . Baš,baš onako divno- divno sve.
Ja sam malo u problemu ali riješit će se , napustio me imunitet i došao mi gospodin Herpes koji je odlučio da želi biti velik na mojoj usnici ili je dobio poziv od mog muža dadođe malo zatvoriti ta moja ustašca koja proizvode zvukove svakakvog tonaliteta ha ha ha Vučem se ko prebijena po stanu i osjećam se ko dva umorna psa koja vuku i trećeg koji nema više snage jer su pretrčali grad uzduž i poprijeko.Kako ne spavam sada već ipak malo pre dugo nemam dovoljno ni koncentracije i dani su mi tri puta pre kratki – kud ne stižem sve napraviti što sam si zacrtala još k tome i ne pamtim .... hm... sad sam skužila zakaj ne stižem haaaaaa haaaaaaa haaaaaaa pa zato jer ne pamtim !!!! oooo bogek moj dragi .Zeza me mozak iako ja njega nosim.Moram vam priznat da je tako lagan da to nisu istine- kao perce je ha ha ha očito je na dijeti već duuugo vremena.
Isabel...Isabel... oprosti mi... ja uopće nisam svjesna da nisam bila kod vas na postu neko vrijeme ...
Imam potrebu se baš tako jako ispričati svima jer eto ...tako je kako je dok ne dovedem u red tu zelenkasto sivu masu koju nosim.hvala vam što imate strpljenja samnom.

Evo malo slikica mog vikenda koji mi je opet dao vjetar u leđa za dalje ;-*










moj novi prijatelj s punom vrećom bombona finofinofino



eto... hvala vam na strpljenju malo sam bila naporna ali kaj mogu - ako kome treba normabel nakon mene nek mi s javi ha ha hamahmahmahcerek


Post je objavljen 12.11.2019. u 15:37 sati.