Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

43 dana do Božića

Dobro je li više vrime da otvorimo diskusiju o komercijalizaciji Božića, mislin, u redu je ako vam je neugodno, jer znate da ću se ja sprdat s vama, ali uvik može neko od vas otvorit novi blog, recimo ka homoseksualno orjentirana pojedinka, koja mrzi jingle bells, i iskritizirat komercijaliziranje Božića.
Mora bit lezba, jer muške lezbe vole Božić pa neće bit uvjerljivo.
Ovako ako niko ne bude kenja o Božiću ka da neće ni bit Božić, kod nas na blogu je kenjanje o Božiću, božićna tradicija.

Inače tradicija je najvažnija u engleskoj, tamo kraljica kategorički odbija umrit, jer čuva tradiciju, a i neće da oni njen maniti sin Čarli postane kralj a ona zubata Camilla kraljica, uostalom kakvo je to ime kamila, dobro nije žirafa.
Englezi su neki dan imali ceremoniju, kraljica ih je sve postrojila, i odavali su počast vojnicima poginulim za Britaniju, bilo di u svitu, bez obzira jesu li bili pobjednici ili gubitnici, a šta ćeš, tako to rade velike nacije, zato i jesu velike, pa im ne pišu Klasići povijest.
Kolegica Annaboni je jučer imala kod sebe na blogu party za dan samaca, jebate šta ti Amerikanci neće izumislit da bi Kinezi mogli prodavat svoje smeće, pa su tako izumislili helouviiin, valentinovo, dan samaca, i ko zna šta još.
I šta se radi za te izmišljene praznike, trošu novci, nije se niko sitija ženi koja je toliko usamljena da spava sa pason, nać zagondžiju, nego su jon našli Alibabu, da tamo more trošit novce a da ne izađe iz kuće.
I šta sad, ko će usamljenu ženu koja spava sa pason vidit ako nikako ne izlazi iz kuće nego piči po Alibabi, niko, tako ona nikad neće srist muškarca svog života, koji živi sa mamom koja odbija umrit ka i engleska kraljica.

Mogli bi mi ovde na blogu organizirat to provodadžisanje, i spajat te žene šta spavaju sa pason, sa ovin radioamaterima šta se boje matere, a ne da nam Blogeri odaju po teatrima u potrazi za pulsirajućim vađžajnama i sramote nas, ne moremo to prepustit stihiji jer to smo vidili kako završi, izbacivanjem iz blogograda sa konotacijama na nacijonalnon osnovi.

U kontroliranom procesu sve bi bilo drugačije, a ne vako da Sarah be mora ljubav svog života tražit po parkovima i nasadima, ona druga ide u lov sa nožon, i puškom, Bože me sačuvaj, a rodca Mela trpi onu nesriću Vranju, ima li to uopće smisla.
Daklen ja san za to da mi osnujemo veliko provodadžijsko vijeće, koje će onda odlučivat ko će koga.
Obziron da ja i kolega Euro imamo najviše iskustva s tim raznim izborima, i najbolje se razumimo u cice, mi ni tribali bit supredsjedatelji, pa nan fale još tri člana, jedna žena, jedna osoba homoseksuValne orjentacije, i jedan pripadnik nacijonalnih manjina, pa se eto javite.
Bilo bi dobro kad bi jedna od te tri osobe osim funkcije koju ima bila i crnac, da i tu komponentu obuhvatimo.

Eto već se veselim tom provodadžisanju a vi se javit za članove vijeća, zasjedanje ćemo imat u hotelima s pet zvjezdica ka sindikati prosvjetara koji su ka ono još u štrajku.

Post je objavljen 12.11.2019. u 07:26 sati.