Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

44 dana do Božića

Danas u našon rubrici na granici mogućeg posvećenoj alternativi, drugom, i drugačijom, imamo za popizdit zanimljive priloge, o prorocin, gurujima, i o tome što je koji okupator donosio, je li okupacija bila obojana plavim ili crvenim tonovima, i one male a tako esencijalne životne mudrosti.

Pa da krenemo

Kažu da niko nemore bit prorok u svom selu, šta je sasvim u redu, jer bi onda selo bilo glupo ako bi pušilo kojekakve proroke, šta se na selu uglavnom ne događa.
Proroci nekako bolju prođu imaju u gradovima, di su došli najveći neradnici iz sela, i postali malograđanima, pa su imali čupavce priko namještaja, onda venecijanske gondole šta svitle, i na koncu proroke.
Ka šta su gondole u domovima onih koji nikad Venecije vidili nisu, bile nepobitan dokaz malograđanštine, tako isto su i proroci u domovima našim isto tako nepobitan dokaz malograđanštine.
Dakle putniče namjerniče svaki put kad imaš potrebu ili namjeru citirat
Poruku s boce jane, zatomi to u sebi, jer vjerovanje u proroke je dokaz evidentnog krkanluka koji čuči negdi u vama.



Evo jednog zanimljivog prikaza, koji će možda objasnit vaše tegobe, prije niti sto godina, ovako je po podatcima iz popisa stanovništva, izgledala mapa opismenjenosti, u zemlji meda i mlijeka.

Dobro nećemo se više bavit tim zemljopisom, vratit ćemo se prorocima, uskoro će se nakon Splita i u Zagrebu otvorit Basma institut za integrativnu medicinu, i holističko energetsko liječenje, u kojem će Guru Vice ličit ekipu, tako da ne ispane da samo Zagrepčani Bracu sa Srebrnjaka za trku imaju.



Evo u poplavi citata Meše Selimovića, Osha, Alberta Einsteina, Keanu Reevesa, i Žuži Jelinek, i mi smo se odlučili u cilju širenja obzora metit citat popularne mislilice po imenu Geisha.




Eto toliko za danas sad moramo ić Radit.

Post je objavljen 11.11.2019. u 07:08 sati.