Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

49 dana do Božića

Nastavljamo dalje bez politike, jer je Vivijana tako poželila

Osim Đulijete koja se igra sa Đojstikom dok gleda Đokera, našeg blognjuza oduševljava, i simpatični kolega koji je šta jeba, šta zamalo jeba toliko da više gotovo da i nema nevinih blogerica, pa je i njega metijo na naslovnicu.

To je sasvim u redu, imali smo pušenje po blogu, pa igranje sa đojstikom, i na koncu je napokon neko nešto i jeba.

Slijedeće šta očekujemo je seks sa životinjama, možda neko nategne patku iz lidla, jebate koji bi to fotoblog bijo, recimo neki od incestuozno erotskih pjesnika sa patkom iz lidla na spolovilu

To bi izazvalo oduševljenje svekolike pjesničke populacije, soneti, bi frcali ka šurikeni kad Julka vježba zeru bacanje.

Blogerice bi sjajnih očiju pljeskale ko Euro kad vidi jednojajčane blizanke u toplesu.

Kad već nesmiMo pričat o politiki, moremo o filmskoj industriji, oni lik šta je u Sonji i biku, glumija bika, je reka da ga boli kurac za Hrvatsku, te se tako priključio severini, idi Prester, Nikolini Pišek, Maji Morales, jeleni Veljači, Ivani Bodrožić i ostalima koji kad se počnu jebat sa Srbima imaju neodoljivu potrebu reć da ih boli kurac za Hrvatsku.

Sad mene muči jesu li oni stvarno tako poremećeni ili su poremećeni ti Srbi s kojima se ovi jebu, pa inzistiraju na toj kurcobolji.

Mislim nije da nema ovde kod nas Srba i Srpkinja, koji se jebu sa našima.

Eto ima oni jedan peder Srbin koji se jebe s nekim našim pederom, pa su se nji dva vinčali, jer u Srbiji ne mogu iako je tamo predsjednik peder a, onaj simpatični dečko šta je premijer lezba.

Taj Srbin nije nikad reka da ga boli kurac za Srbiju, on samo sere po Hrvatskoj, jer nemore usvojit nekog prodiksana, pa ga kad nareste sodomisat ko woddy allen, onu Korejanku.

Evo jeste li vi ikad na blogu vidili da je neki Srbin ili Srpkinja, bez obzira s kim se jebu, rekli da ih boli kurac za Srbiju, naravno da niste.

Dakle stoko neobrazovana, ubuduće ako vas boli kurac za Hrvatsku dajte mami da vam ga posiše, ako ništa drugo završit ćete na naslovnici, voli to naš blognjuz te seksove, neobično.

Post je objavljen 06.11.2019. u 06:28 sati.