Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

PONOVO POLJOPRIVREDNI SAJAM NA ZAGREBAČKOM VELESAJMU!


CROAGRO U PRIPREMI!

Gospodarski list d.d. i Zagrebački velesajam d.o.o. u zajedničkoj suradnji obnavljaju tradiciju poljoprivrednog sajmovanja u glavnom gradu Hrvatske i od 05.- 08. prosinca 2019., organiziraju CROAGRO – međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije na prostoru Zagrebačkog velesajma.




Sajam je zamišljen tako da će u četvrtk 5. 12. biti DAN STOČARSTVA 6. i 7.12.- petak i subotu biti će DANI BILJNE PROIZVODNJE, a u nedjelja 8.12. DAN MEHANIZACIJE
Svi zainteresirani za izlaganje na najznačajnijem sajmu poljoprivrede u Republici Hrvatskoj mogu se prijaviti na www.croagro.hr na Internet adresi:

https://croagro.hr/info-za-izlagace/


U najavi nadolazećeg poljoprivrednog Sajma glavni urednik Gospodsarskog lista Goran Beinrauch piše, podsjeća i poziva u posjet sajmu;
"Nakon skoro dva desetljeća, u doba godine kad je Zagreb u adventskom ruhu i vlada blagdansko ozračje, u paviljonima Zagrebačkog velesajma zavladat će moćni strojevi najsuvremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme, kao i mnoštvo izlagača koji će poljoprivrednicima, ali i onima koji će to tek postati, ponuditi sve što im je potrebno u poljoprivrednoj proizvodnji. Ovo je povratak poljoprivrednog sajmovanja u glavni grad, kojim organizatori žele postaviti najviše standarde i učiniti da ova manifestacija bude najznačajniji poljoprivredni događaj u Republici Hrvatskoj i šire.
U doba brzog razvoja tehnoloških inovacija i svekolikog napretka poljoprivrede, ali i sve zahtjevnijeg tržišta i rastuće konkurencije, nastup i predstavljanje tvrtki i svih relevantnih subjekata u sektoru poljoprivrede i prehrambene industrije na poljoprivrednim sajmovima dobiva posebnu važnost.
U godini obilježavanja 110. obljetnice neprekinutog rada, Zagrebački velesajam d.o.o. uvrstio je Sajam hrane i zdravog življenja u program poljoprivrednog sajma CROAGRO 2019, a bogat i sadržajan program sajma CROAGRO, uz brojne popratne manifestacije, sukladno preliminarnoj obradi i procjeni tržišta, privući će oko 50.000 – 60.000 posjetitelja iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te ostalih zemalja u okruženju. Budući da je sajam promotivno-prodajnog-kongresnog karaktera, navedenom procjenom obuhvaćeni su poslovni posjetitelji i šira javnost."




Post je objavljen 05.11.2019. u 12:57 sati.